Autor Tema: Kako skinut staklo?  (Posjeta: 8968 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ante V8

Kako skinut staklo?
« Odgovori #15 : 04 Srpnja, 2012, 22:46:12 »
To su tajne zanata. Hvala DEDA.:palac:
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

SCARY

• Gost
Kako skinut staklo?
« Odgovori #16 : 04 Srpnja, 2012, 22:47:54 »
ako je tvornica ubacivala diht masu, tad je treba ubaciti na mjesta di je bila...
znam da neki proizvođači jesu ubacivali, a neki opet nisu...

Offline deda

• Antique Member
Kako skinut staklo?
« Odgovori #17 : 05 Srpnja, 2012, 06:59:35 »
Oni koji su imali tolike tolerancije da ih ni guma nije mogla kompezirati.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
Kako skinut staklo?
« Odgovori #18 : 05 Srpnja, 2012, 08:29:40 »
Citat: deda;326966
Gume je najbolje frknut u veš mašinu do 60 c i malo praška ,omekša se i očisti ko nova ispadne.Nema šanse da ćeš je bolje očistit na bilo koji drugi naćin,samo treba pazit da te žena ne vidi.
:sok: :sok: :sok: :sok: Za ovo nisam nikada ni cuo, a bome se nisam ni sjetio... Maaaaaaajku mu njegovu - a koliko sam sati bacio u vjetar kad sam, kao na Golom otoku :tajna: kad pune limenu bacvu na vrelom suncu tako da bosonogi po onim škrapama sa kaciolom (kutlačom) grabe vodu sa jedne strane uvale i nose ju do kilometar do vrele bacve i tako ju pune... :D
Skalpelić i onda struganje po gumi i ciscenje krpom namocenom u nitro ili nesto slicno...
Ovo za ves masinu - :lol:  :lol: OTKRICE STOLJECA!!!!!! Pa makar i pod prijetnjom neprijateljskih metaka (podcrtani dio citata :o ) - ovo se isplati... Cak stovise... Bilo bi dobro imati i vešmašinu u garazi, ocito... :lol:
Aparat za varenje, radni stol, dvostupna dizalica... Pored grabe presa za lezajeve, vešmašina...  :lol:
Svaka cast deda... :palac::piva:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline deda

• Antique Member
Kako skinut staklo?
« Odgovori #19 : 05 Srpnja, 2012, 09:58:22 »
Ovo nije moj izum,otkril mi tajnu jedan stari meštar koji radi u Cazissu ili kak se već to piše. Isprobano i rezultat je fenomenalan.

SCARY

• Gost
Kako skinut staklo?
« Odgovori #20 : 05 Srpnja, 2012, 21:29:04 »
i opet se svodi na to da malo vode i sapuna čuda stvara;)