Autor Tema: Diskovi i pločice za Peugeot 308?  (Posjeta: 11476 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline kargh

Diskovi i pločice za Peugeot 308?
« Odgovori #15 : 28 Srpnja, 2012, 20:00:46 »
Imam Citroena Xsaru, 1.4i, 2003 god. prvi sam vlasnik. Stavljam ju kao primer jer je to otprilike slicno sa Peugeotom...PSA grupacija.
Xsara ima STVARNIH 51000 km. Diskovi su skoro kao novi. Plocice mogu jos malo, ali cu pre zime da ih zamenim. Na autu su jos fabricki diskovi i plocice
Auto je uvek vozen kulturno, skoro nikad nagla ubrzanja i kocenja, nije nikad silovan do krajnih granica, i redovito je odrzavan.

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #16 : 30 Srpnja, 2012, 12:45:56 »
[nervozna i agresivna vožnja koja ne vodi nićemu,

:pda:
Kao i hebanje sa zaštitnom gumicom
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #17 : 30 Srpnja, 2012, 20:27:36 »
He,ja sam sjebo diskove od ZG do Grobnika sa jednom divljačkom vožnjom po staroj cesti i kaj bi sad trebal kenjat po autu?

Offline kargh

« Odgovori #18 : 30 Srpnja, 2012, 22:07:32 »
Citat: OVERDOSEDSPEEDJUNKIE;331655

:pda:
Kao i hebanje sa zaštitnom gumicom

Dok skuzim sta je to hebanje sa zaštitnom gumicom, prosla je cela vecnost.T.j. celo popodne:rofl:

Citat: deda;331733
He,ja sam sjebo diskove od ZG do Grobnika sa jednom divljačkom vožnjom po staroj cesti i kaj bi sad trebal kenjat po autu?

Po meni, svaki auto je dugovecan ako se redovito odrzava kako treba i ako se ne divlja s njim. Da me ne razumete krivo, nemam nameru da blatim neku marku, cak i stara Lada, 2101 od sedamdeset i neke je ok auto ako je odrzavan kako treba, i koristen kao sto je red. Imam jednog takvog primera u susedstvu. Doktor u penziji, oko 80 godina je sada covek, prvi vlasnik Lade 2101, odrzavana po knjizi... i dan danas izgleda dobro i ide dobro.
A sto je razlog oko toliko brzog trosenja diskova odnosne 308-ce, to ne bi mogao komentirati. Valjda samo servis i vlasnik znaju.

SCARY

• Gost
« Odgovori #19 : 30 Srpnja, 2012, 22:30:53 »
te plastikarije treba sprešati... nit su predviđeni za šarafljenje nit budu oldiji... ionako su predviđeni da do 50000km imaju 2 karambola i da do tad svi dijelovi izdrže, a onaj tko nema karambol da ga proda nekom lajbeku pa da se on gnjavi s glupostima...
ak se hoćeš voziti onda si složiš pleh, a ne plastikariju...

i ovo što kargh kaže - svaki auto je dobar ako se održava po tvorničkom planu održavanja tj ako se rade svi zahvati predviđeni tim planom...

------
a noga je inače vražja stvar:lol::lol::lol: koliko toga može sjebati...

Offline file

• Senior member
« Odgovori #20 : 31 Srpnja, 2012, 10:16:01 »
ja vozim ima 4-5 god 307 cc sa 180 ks s dobron nogon na gasu¸. 120 000km pa još diskovi nisu za mjenjanje. pločice Ferodo uvik.

Offline Igor V.

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #21 : 31 Srpnja, 2012, 12:39:43 »
ja koristim ATE pločice i neki jeftiniji disk za octaviu i radi savršeno,evo bas sam jučer mjenjao set na prednjem kraju nakon 100 tkm ,još bi vozilo ali ipak je 4 godine i pločice su bile pri kraju a diskovi još jednu rundu bi izdržali.ali za 400-500 kn mi se neda zajebavati i misliti oce li zakociti.
zato se mjenja u setu,dali je možda peugeot automatik?
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline Darjan

« Odgovori #22 : 31 Srpnja, 2012, 14:55:59 »
Citat: SCARY;331764
te plastikarije treba sprešati... nit su predviđeni za šarafljenje nit budu oldiji... ionako su predviđeni da do 50000km imaju 2 karambola i da do tad svi dijelovi izdrže, a onaj tko nema karambol da ga proda nekom lajbeku pa da se on gnjavi s glupostima...
ak se hoćeš voziti onda si složiš pleh, a ne plastikariju...

i ovo što kargh kaže - svaki auto je dobar ako se održava po tvorničkom planu održavanja tj ako se rade svi zahvati predviđeni tim planom...

------
a noga je inače vražja stvar:lol::lol::lol: koliko toga može sjebati...
to triba sprešat i svi tribaju juga vozit
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline cake

• Antique Member
« Odgovori #23 : 31 Srpnja, 2012, 15:39:16 »
mene moj GP služi samo tako a još je fiat :D
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!