Prvenstveno... Nista agresivno.. Nikako prasak za ves, a pogotovo ne onako ''na zivo'' - ''utepati'' četku u prasak pa onda rifljati po pojasevima jer ces ih dolsovce izblijediti i ostetiti - makar i samo iscufati...
Ja pojaseve perem da ih doslovce obilno namacem sa spuzvom ili kakvom ''bogatom'' krpom koja zadrzava bar malo vode... I onda s tim trljam.
Mada :tajna: poanta i eeeiiiijm of the geeeijm je da ne trljas nego da natapas sapunicu kroz tkanje. :tajna: A za pranje koristim ili gel (tekuci prasak) za ves ali razblazen u nekoj ''normalnoj koncentraciji'' - tipa cep pakiranja na 5-7 litara tople vode. Sto toplija to bolje. Kad ti se nakon pranja prsti sfure kaj pilići na klanju - to je delo
Nakon sto ih tako ''natofam'' - usisam ih sa nekim jakim usisavacem... Nakon toga ih jos jednom operem sa onom aktivnom pjenom odnosno sa onom ''dozom'' koja se koristi za ciscenje tepiha ili slicnih ''tepišastih'' stvari. Ta doza ti ima na vrhu doslovce plasticnu cetsku, a kad ju pritisnes - izlazi fuuul bogata pjena. I to ja ta aktivna pjena sa kojom trljas pojaseve, dok pjena ne ''nestane''... Kadse osusi - kao cisto je. I fakat je cisto. ''Fakat... :sok:Mir'še na b'jelo...'' sto bi reko Đura.

Nakon toga, pravac u Müller ili jedino mooozda jos i DM - jer su svi drugi Lenori šrot za hrvatsko tržiste - i onda si odaberes miris koji ti najvise pase. Nekako kontam... Po onoj Clas tankerici... Blago pogrbljenom, ali samopouzdanom stavu, zamisljenog ali mudrog pogleda... Mislim da je za tebe Lenor Spring... :to:
I onda stavis kvarat do maksimalno pola čepa lenora na pet litara mlacne vode... Izuzmes cca pola litre te otpine i sa tim lijepo natopis pojaseve... I ostanu lijepo fino mirisljavi...
U ostatak otopine kasnije bubnes nakon pranja majicu i ostalu robu u kojoj si se oznojio da budes lijep i mirišljavi kad radis video klipiće za JuBiTjuBi...
A i da budemo ljepsem spolu (kako kome koji spol, da se ogradim, da se razumijemo... Moderno je doba... Nemajmo predrasuda, moliti cu... :palac: ) lijepi i mirišljavi... zasdto bi morali imati prljave nokte i biti krezubi tipovi oji znaju pricati ovakve spike:
http://www.youtube.com/watch?v=ainl15prVKY:D:piva::piva:
''Sad mi je karburator super...''