OK. Zgotovili smo uređaj još u subotu, no pošto je isti bio svadbeni poklon za frenda, eto slika i priče tek sada :)
Odluka je pala da idu dvije 16-ice. Strašno efikasni zvučnici, iz auto programa, vrlo malo snage im treba da se razgalame. Kućište je polakirano, opet je dobilo lijeeeepe tamne tonove na šarama furnira:

Malo rada s bušilicom, premjeravanja, kockasti otvor složen sa fleksom, lupanjem i turpijanjem :) Bačeno u crnu mat, spremno za natpise:

Živijo drug letraset! Ima ga samo u jednoj knjižari u Zagrebu za kupiti, no i to je dovoljno :)

Natpisi riješeni, a sada...

... lakiranje 3 ruke bezbojnog i šarafljenje i usklađivanje tipkala. milimetar veće rupe su jaaako dobra stvar ;)

Kućište je dobilo svoje natpise, te sloj bezbojnog za zaštitu istih:

Daska zvučnika u mat crnoj, šarafići za iste također u crnoj, da sve bude u tonu:

Spremno za lijepljenje tkanine:

I voilá! Zvučnik panel na mjestu! :) Znam, bilo bi bolje da je retro tkanina, no uspio sam je naći kod nas samo na jednom sajtu sa opremom za slaganje gitarskih pojačala, a od četvrtka kad sam poslao mail čovjek se još nije javio. Hrvatska poslovnost... :)
Tak da je mrežica crna.

Kontrolna ploča skoro pa gotova, još samo popuniti ovu kvadratnu rupu...

... no i to je riješeno. Istina od prethodnog do ovog koraka je bilo i cca pola sata lemljenja, jer je trebalo sve kontakte sa pločice spojiti žicama sa tipkalima na prednjoj ploči :)

I evo ga, složeno praktički u zadnji čas, zato i samo muljava slika s mobitelom, no budemo mi to već poslikali kad bum kod mladoženje jedan dan na pifi :) Svira super, ima fajn basa i ugodan i topao zvuk. Baš kak i treba biti.