Autor Tema: MINI Cooper '79  (Posjeta: 10468 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
MINI Cooper '79
« Odgovori #45 : 10 Listopada, 2012, 00:23:08 »
Daaaaa, daaaaaa... Stara dobra ljepenka. U rukama majstora se pretvara uistinu u čudotvorni materijal za krpljenje lima. :D Necu nikada zaboraviti scenu kad je frend kupio Visu od ''prvog vlasnika'' ... ''Vozio ga moj deda'' ... ''u odlicnom stanju'' ... ''To je deda stalno pazio i mazio'' ... ''deda ga je garazirao i stalno prao''.. A ono koooompletni podovi od - lepenke. Frend je doslovce propao kroz pod kad je cimao zadnji sic prilikom montaze i demontaze siceva poslije tapeciranja.
Naravno da se vise nitko nije javljao na telefon, vlasnik nestao a deda se odjednom vise nicega ne sjeca... :lol: Dobra ti je ova spika sa ''garazom'' za pjeskarenje :palac: Nadam se samo da ce dobro brtviti da se ne bi nasao kakav snajperista na krovu ili balkonu.. Mada, oni koji su iziritirani sa prasinom vecinom ne koriste precizni snajper... Nekako im je ''zolja'' milija. :lol:
Sretno sa radovima. Bome su ti ga... Uvalili. :(
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline DS71

• Antique Member
MINI Cooper '79
« Odgovori #46 : 10 Listopada, 2012, 16:04:58 »
ti si to ozbiljno shvatio kad si si i komoru za pjeskarenje postavio :D

:palac:
..THERE WILL NEVER BE ANYTHING LIKE THEM AGAIN...the NOISE...the SPEED...the POWER...the GROUP B...

Offline brunofall27

• Olschool apprentice
  • *
MINI Cooper '79
« Odgovori #47 : 12 Listopada, 2012, 00:58:56 »
hehe a bas je bio uvjerljiv lik. Još mi kaže kao ma ljušti se tu i tu ali je ostalo ok, pogledaj ispod tepiha nije trulo .. ako oćeš možemo ga i dignut na dizalicu pa da odozdola pogledaš, a ja si mislim sve super još kaže šta ne valja pa valjda je ok i uzet ću ga -.-

Pa moram je sve sam. Nemam povjerenja baš u ljude koliko god dobri majstori bili kad se radi oko nečeg meni bitnog. Kad ja napravim bar znam šta sam napravio i da sam dao sve od sebe : )