Ak imas kaj rec znas broj, o tom kaj ko zna bi se takodjer dalo al mi se neda natezat ... da si i malo upucen u situaciju i vrijedjanja koja su upucena od strane osobe koja se povukla, sutil bi ko zaliven i nebi se petljal ... tak da tolko o tome, cudim se zasto se bas NIKOME ne javlja (osim ako od nekog ima koristi

)
Neda mi se uopce pricat o njemu, i ja nisam sral po trabantu, auto ko auto je takav kakav je svi znamo, dapace iteresantan je i zanimljiv ... ja sam se smijal na hvalospjeve i rijeci koje vidis da nisu od autora koji je dole potpisan

I cudi me da majstoru s diplomom moraju razno razni "mahnicari" mjenjat uljne pumpe,limari radit velike servise zamjene zupcastog itd. mene bi osobno bilo sram trazit tu uslugu od nekog, ak sam visokorangiran po pitanju znanja sto se tice prakse i teorije dip.ing. itd ...
I da mozda smo o diplomi pretjerali, ali o karakteru NE .. uostalom vrijeme ce pokazat ko je kakav covijek po karakternim osobinama, a tu prizno ti ili ne NE pomazu nikakve diplome , ni Bojani Krauti jer ipak ljudskost i posten i normalan karakter je nesto sta nemozes ni kupit ni dobiti diplomom. Kraj price! Neda mi se trosit vrijeme na price o nebitnoj mi osobi u zivotu ... Tolko o tome
I da molit cu ljepo da se ne spama jer je ovo tema o auto bildu i rubrici klasik
ostale provokacije i upite moze na PM