Uz dužno poštovanje... Ovo ako se ne rastavi u paramparčad - znači Motor/mjenjač van... Ovjesi sa mostovima- van... Sve što se može skinuti, kao što su blatobrani, stakla... Sve - van... Onda tu nema govora o nekoj ozbiljnijoj limariji, već samo o krpanju i saniranju onog vidljivog.

Ovakav se posao ''ili odradi'' ili ''ne odradi''.
Ako se odradi, onda je to ''krkni vreću novaca, nekoliko mjeseci Rada, milion potrošenih sati...'' ali onda imaš Auto u kojem ćeš uživati idućih x y godina i uvijek ćeš ga moći prodavati zu pokriće ''Limarijski i mehanički zdrav''.
Ako se odmah u startu - ne odradi onda si si uštedio puno novaca, puno truda i puno vremena.
Najgore ti je ovakav posao - odraditi ofrlje. Završi uglavnom - bez love na pola puta, a onda i bez auta. Ili se po nekim prečicama zgotovi auto po principu, kako se kod nas u primorju kaže ''Ala mater jebat'...'' pa nakon godinu dve Auto ''procvjeta'' na svakom spoju pa ga tek takvog nećeš nikome moći prodati, a opet nećeš imati ''Cool stari auto'', već ''podrtinu na kotačima''.
Ne shvati me krivo, ali... Za ovo vratiti na cestu ti treba kojih 15-20 milja kuna onako ''za na knap'' i to ako veliku većinu budeš Radio sam.
Nisam hejter

... Pričam ti ovo jer te volim.

Frende moj - ovo ti je trulo kao panj.