ide bez problema na razrijeđeno jestivo i motorno ulje, fiftač, imao sam prilike voziti bmw 324td, na jedno i drugo, ali po ljeti, zima je sasvim nešto drugo. može i 75% ulja na naftu ali ide puno puno slabije i ne znam kad će stati.
ugl. ide sve unutra samo se mora sniziti viskozitet ulja predgrijavanjem i/ili miješanjem jer bi inače pumpa otišla brzo, filter radi probleme i ne raspršuje se gorivo, prednost je linijska pumpa, mećave, traktori i slično te jako dobar starter i akumulator.
inače podržavam bilo kakvu akciju po tom pitanju, ili razbijati biljno ulje metanolom( :blue:) za biodiesel ili razrijediti filtrirano pa imati auto sa jeftinim motorima(500kn kom) u standby-u i samo mijenjati kad se raspadnu.
predložio bi svakome sa željom da otvori poduzeće i počne sa malim(za sebe i okolno), sad svugdje daju i nepovratna sredstva za čak i bezvezni projekt i sigurno bi bilo mjesta na tržištu a kemikalije i strojevi bi bili lakše nabavljivi za pravne osobe, a otpada je puno(pa čak i plastika->dizel) i tu snalažljivi ljudi jako brzo uspiju
a za osobne potrebe je previše posla jer to vrijeme kombinacija i brljanja je vrijeme koje se neće nikad vratiti, narušeno zdravlje, da ne govorim da ti stane auto uz cestu u 2013. godini u EUROPI WTF, koja je to bruka, bolje za tu uštedu uzeti novijeg benzinca i staviti multipoint lpg a višak vremena provoditi sa golim ženama :girl_dance:
što se tiče otpadnog ulja za svaki otpad pa tako i ulja treba se voditi evidencija i prateći listovi za zbrinjavanje ali to vode samo veća poduzeća koja su eksponirana čisto da imaju ISO standard bragging rights a država ionako nikoga ne kontrolira u detalje jer imamo mickey mouse ministarstvo okoliša već smo u europi a još nije opsežno sortiranje otpada u igri osim tamo gdje se vidi (Zagreb) te pojedinci
btw ako nekome treba centrifugalni separator, prodam za malo para ili zamjene, nemam ni centralno ni auto na naftu pa mi ne treba, PM