Ja NISAM rekao da je auto ''smeće'' niti ijedan drugi negativni komentar NA SAM AUTO niti na NAČIN uređenja.
Ja NISAM rekao da dotični vlasnik radi ''pizd...PIIIP!!!...rije po cesti''.
Ja sam odgovorio ekipi koja se čudi ''kako je mjereno'' i ''zašto je mjereno'' i ''radi čega je mjereno'' i ''smiju i oni sad tamo nešto bezveze visina-ovo-ono-šta-ih-boli-pimpek'' oko auta.
Pitali su ''kako se mjeri'' i ''zašto se mjeri'' - ja sam odgovorio. Također, evo citiram vam opet moj stav oko toga pa vidite moje mišljenje...
...Je - lijepo je ovo vidjeti, ali... Zakon je ipak zakon. Da je to neki ''đir'' u automobilističkom tuning svijetu - je... Đir je, ali... Zakon je, kao što vidimo - zakon i kao takav je neumoljiv.

Barem vani... Kod nas i dalje nestaju tahografi nakon nesreća kad recimo kamion u tunelu zgnječi nekoliko automobila ili ako preko neke obitelji pređeš sa svojom jahtom...

Ja osobno nisam zagovornik prespuštenih auta. Po meni - to nije za na cestu. I opet ponavljam - ''PO MENI'' i to je MOJE mišljenje. Nikakva smjernica niti ''opće pravilo'' niti nedaj Bože - nametanje MOGA mišljenja drugima kao jedino ispravno.
Da se ikome, a pogotovo kolegi rugam što su ga haltali policajci - ne pada mi napamet. Kažem samo ono što sam rekao a to je ''Zakon je zakon i možeš se na trepavice postaviti.'' Nažalost, u citiranom dijelu mog osvrta - lijepo sarkastično pise da nije zakon za sve jednak.
Da je naletio na nekog policajca koji je ljubitelj ovoga - ''prošao bi lišo'', ovako se ''namjerio'' na nekoga koji je bio dosljedan zakonu i - amen.
A to što je to bilo na ''vorterzeu'' - to nema nikakve veze jer... I na našim okupljanjim sa Renaultima 4 lijepo svim sudionicima kažemo da se paze, da ne rade sranja po cesti, da ne prolaze na crveno jer eto ''svi su glupi i ne kuže da se mi vozimo u koloni i pogledaj čuda - nitko nas ne pušta da se vozimo u koloni jer mi, ma gle čuda, imamo okupljanje i svijet mora stati''.
Slična situacija sa ''svijet mora stati'' je i kad svatovi prolaze kroz grad i trube k'o najveće zemljačine i zastavama mašu kroz prozore i šibere i - prolaze kroz raskrižje pod crvenim svjetlom jer eto ''podrazumijeva se da se svatovima stane kad imaju tu paradu pijanstva i kiča.''
I za kraj... Evo ovo je moja Buba NAKON što sam ju DVA PUTA DIGNUO jer ju je bivši vlasnik tooooliko zakucao u pod da sam vratima DOSLOVCE lupao u trotoar (ako je i zrno viši od standardne visine) kad sam se parkirao.

I opet kažem... To je MOJE mišljenje. Nekome bi ovakva bila zakon. Buba od kolege je zaista vrrrrhunska i zaslužuje ocjenu ''10/10''.