naj jeftinije ti je da otvoriš sva vrata na vrhu Velebita kad bura najače puše :D
Nemoj spominjat riječ jeftino ili povoljno, to nije dopušteno :ghh:
Probaj sa Tuff.stuff-om ili sličnim dubinskim čistačima
Aaaa hahahaha... Pa ljudi će pomisliti da smo - ljubavnici...

Ili bar u najmanju ruku oni koji gledaju jedan drugoga dok piške, kake i ljube curu... Kako se toono zove... Joooj.. ne mogu se sjetiti... DA! Sijamski blizanci...

Ja bi samo dodao... OVO nije po nekom scenariju... Ovo je - slučajno.. Aaa hahahaha...

...
...
Evo - moj ti je savjet ''Classic naturalle'' ili 'Bura drugog dana''...
http://renault4.rs/forum/viewtopic.php?f=28&t=2254...
A sad ozbiljno..
Kompa - piše da si iz Rijeke... :palac:
Za početak... IZVADI SVE što se iz auta izvaditi može. SVEEEEEEEEEEEEEEEEEE... isprazni pretinac za rukavice jer unutra moze biti kutija Vileda krpice sa kojom je elegantno jednim potezom kung-fu tehnikom tigar-ždral-avokado, kao na reklami za Cilit bang obrisana rigotina. Vjeruj - pričam iz iskustva. To je frendu smrdilo u autu do te mjere da je mislio prodati auto.

A ono mladi braco se malo uneredio... Pa kurvinjski sakrio...

Znači - sve iz auta - VAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!
Korak drugi - ''vrebaj'' lijepo vrijeme i drži auto širom otvoren neka ga rka taj naš blagoslov Bozji koi se burom zove.
Mljevena kava - stari trik... na nekoliko ''strateških mjesta'' u autu stavi plitke posude u koju istreses mljevenu kavu. kako kaže OvergrozniSpeedoGaćeĐanki - ne postavljaj na forumu spike ''jeftino'' jer mi je basnei dan spomenuo kavu pa cu preporuciti jednu vrstu koju mi je bas on rekao - odeš u Juznu Ameriku i imaš jednu specijalnu kavu koja raste svakih nikad, a inače i rijeđe. E, s njom moraš nahraniti jednu specijalnu vrstu mački i ondaih pratiš danima i skupljaš njihov izmet. Iz izmeta vadiš zrnca kave i obrađuješ ihkao i ove obične kave za smrtnike. Nakon što uvezeš tu kavu u Hrvatistan i platiš poreze i carine - i prođeš fuljeftino za samo kojih dve... Dve i pol milje kuna o kili - odeš u Millman da ti ju izmelju i s time posipas auto.

Nov si na forumu pa moram reci da se šalim. Mirise ''skuplja'' i ona jeftinjava iz Lidla, nemaš frke. Savjetovao bi ti da otvoriš temu ''gdje kupiti najisplativiju kavu'' ali ćeš dobiti svakakve savjete oji ce se okarakterizirati da si - fušer

i da ne voliš svoj auto. Ako kažu ''tutač'' - to ti isto znači auto, samo je to zagrebački slang. Recimo Modni Mačak vozi Cigija u svom tutaču, ku'š,ne...?

ZNACIIIIIIIIIIIII... Sve iz auta van... Prozraci ga... Stavi preko noci kavu da pokupi miris... kavu mozes i kuhati kasnije ako si iz Šila, Punta... Omišlja...

je, je - škoda je ćo da se ne potroši...
Ako auto smrdi na vlagu... Ako je bas ''mokar'' tu tipomaze krupna sol. najbolje ona za posipavanje ceste - jer je tzv ''jeftilen'' odnosno - đabe. Isto kao kava - u plitke posude stavi novinski papir i po papiru sol i stavi u auto. Iznenaditi ces se koliko vlage sol upije.
Nadalje...
Ako ti to ne uspije... Temeljito pranje... Možeš u ''sam svoj majstor'' režijij pa ''izgubiti cetiri sata zivota'' - ili ga dati na kemijsko čišćenje...
Uglavnom - samo nemoj napraviti NAJVECU gresku... Taj miris ''prekrivati'' sa trideset i osam borića i mirisa u svakom ventilacijskom otvoru.
Takoder vrlo vazno...
UPALI ventilaciju i prošnjofaj - ako ti od tuda izlazi smrad... ne bi ti volio biti u kozi... :( To onda cistiš sa onim sprejevima za čišćenje klime... Jako mukotrpan i skup posao... Jednom poznaniku su izlili mlijeko u ventilciju jer je bio malo ''zločest''. Smrada se nije nikad riješio.
Eto...
Pa ti ''vjetri''...
I ne vozi se sa otvorenim prozorima i mokrrom glavom, nemoj da ti kvocam ''kao mama''. :vecernji: :aa: To ti nije zdravo - prehladiti ćeš se. :pda: