Autor Tema: Cijene limarskih radova(kadett c city)  (Posjeta: 8090 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline raketenMISKO

• Antique Member
Cijene limarskih radova(kadett c city)
« Odgovori #15 : 14 Travnja, 2013, 23:46:02 »
frende, pogledaj ga  po zadnjem veznom limu na preklopu, cijeli portapak pretresi, pogotovo kantune, pod kraj vozačevih i suvozačevih nogu(toliko se tapet ne da podignuti, moraš odozdo), lim ispod baterije i dobro baci oko ispod prednjih blatobrana, onaj dio gdje kola bacaju zemlju.

kad to sve pogledaš onda se pripremi na ostale 2/3 što ti je kolega vu.k rekao

Sretno!
Go hard or go home.

tywan

• Gost
« Odgovori #16 : 15 Travnja, 2013, 00:24:32 »
Ekipa hvala na pomoci, dali ste mi dosta korisnih savjeta. Ici cu ga pogledat jos jednom pa cu odlucit.

Offline MK1 1.6d

• Junior member
  • **
« Odgovori #17 : 24 Travnja, 2013, 23:09:02 »
i jel si odlucio? O kojem se autu uopce radi?
oh,al sam se zeznio
[/HR]

Offline FićoKađo

• Senior member
« Odgovori #18 : 24 Travnja, 2013, 23:56:53 »
čitaj šta piše....(kadett c city)

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #19 : 25 Travnja, 2013, 10:38:17 »
Mislim da ti je najpametnije nać limara dat mu sto ili koliko već kuna da sa tobom pogleda auto i da ti okvirnu cijenu.
Meni treba poravnat vrata na petici, već sam ih djelomično poravnao nogom ali su malo valovita, koliko bi me došlo ravnanje i lakiranje neekološkim metalik plavim lakom koji na umjetnom svjetlu postaje ljubičast? :pda:
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #20 : 25 Travnja, 2013, 11:33:44 »
Ehhh moj Overgrozni Đankipijerakiju...
Nogom... :ubise: Ne možemo sada dati precizan odgovor. :mellow: Treba nam više informacija... :vecernji:
Je li noga bosa ili ima kakav komad obuće na sebi? Je li cipela, radna cipela, Marta sa kapicom ili pak - tenisica? :pda:
E sad.. Ako je tenisica... Ha... Je li eir maks ili gel ili pak klasični Adidas? Je li oriđiđi iz ''Planeta obuće'' ili ''Pitarella'' ili pak od šanera? Također - jesu li ''Nike patike ili pak moža Mike... Adidas ili Abdidas? Dida Bora možda?
Kad nam daš više podataka moj Overgrozni prijatelju i skužimo jesu li dotične patike bile na nogama dok si ravnao vrata nogom ili si pak tenisice koristio po principu ''špijuneta - babica''. Jer, bez ''babice'' nećeš nikada dobiti ravan lim. A i onaj famozni plinkKK plonKK moraš riješiti sa ''kaldanjem'' ili kako se to već gore pri vami kaže ''zagriješ-do-usijanja-precizno-i-pametno-sa-iskustvom-pa-ohladiš-bilo-samo-od-sebe-bilo-vodom-no-ako-ne-znaš-šta-radiš-sjebeš-lim-još-više''. :lol: :lol:
Eto, sada kada znaš šta nam trebaš reći a ne samo ''ja brRRale, ee poravnijo nogoOOon, aa ee pari mi kaaa dobro,aae'' :lol: možda ti i možemo reći koliko bi te koštalo pituranje tom bojom za lažne Evre koja mijenja boju pod UV lampom. :lol:
...
...
Što se tiče same teme, Marko Twyeijn :ghh: imaš dva jako dobra savjeta... Tri u biti... Ma u biti sve ti je rečeno. :lol:
Ili sam doooobro dobro pogledaj auto, ali to samo ako kužiš ća j' prova, a ća j' krma odnosno ak znaš pogledati je li auto trul ili nije, poooogotovo neka ''specifična mjesta'' za specifične aute. Recimo kod Opela je to - katalog u izložbenom salonu :lol: :lol: ...
Ili ... Plati limara koji je ''dobar'', a pod ''dobar'' ne mislim da je jedan od one četvorice viliđ bojsa ili da mu dobro stoji crni kožni đilet sa zakovicama na golom isklesanom torzu na kojem se svi mišići vide bolje nego u atlasu iz anatomije, nego ono - da je dobar limar - cijenovno i kvalitetom, kužiš? ne sad ono ful brci, Plava oštriga, markantni pogled, kapa kao Saša Lošić, ali od crne kože... :palac: E pa nek ti on za koju sitnu kintu pogleda auto i da ti savjet ''što i kako''. Oprez - ako je ''dobar'' :njam: pa te zove doma da na miru pred kaminom ispred kojeg je krzno oderana medvjeda porazgovarate na miru uz čašu vina dok pucketa vatra, uz goveđi souffle i krem juhu avec crouitons i čokoladni mousseee ... Znaj da ima neke druge namjere. :lol: Ha, sad... Zavisi - nekad boli kad ti izbiju par soma kuna iz novčanika, a nekad boli ako se voziš u onom popularnom folcvagenu U Jetti Straga. Kažu da se od vožnje u Jetti straga prije oporaviš nego od minusa na tekućem računu. Haaa, a netko i voli tu vožnju u tom autu - u Jetti straga. :pda:
Ili... Ako imaš kintu, a želiš auto, a nisi baš vičan mehanici, limariji, strujariji, kočničariji, unutrašnjotapecirariji... Lijepo uzmež neki auto tu sa foruma ili sa Njuški-Njuškija i kao što je rečeno, nažalost radi situacije kakva je - uzmeš sređen auto na kojem je netko već proplakao suze dok ga je sredio. Tu ti je jedina briga dodijavanje po forumima koje ulje kojeg proizvođača u koji sklop auta i izmjena mirisnih borića u propisanom intervalu.
Jaaaaaa, da se mene pita... Ja bi sada sam sebi osvojio đek pot... Pokupovao bi si brdo autiju, a sve povoljno i onda bi imao tooooliko autiju da bi osnovao vlaaaastiti forum i sam sebi predstavljao aute u garaži, sam sebi postavljao ptanja, sam sebi davao prikladne savjete, sam sebi govorio ''Bravo kolega''... ''Super ti je to kolega...'' ... ''Ufff, ovo je odlično, koliko si to platio kolega...'' Također sam bi sebe moderirao, sam bi sebi brisao oglase i sam bi sebe banirao tu i tamo...
No, to sam samo ja... :lol:
E... Znate li da sam prije bolovao od šizofrenije? :o
Ali beeeeez brige... Izliječili su me...
I mene isto... :lol: I mene također... :lol:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #21 : 25 Travnja, 2013, 11:41:29 »
I da, moj Over Grozni Đankiju... Rec' ti nama jesil' ti šta treniiir'ooooo pa imaš ubojiti kik tom nogom pa si možda oslabio lim ili je to bilo više amatersko lupanje nogom? Jer, moraš priznati - nije isto ako lupi amater nogom ili neki Krokap ili pak profesionalac poput recimo... Mmmm.. ne pada mi sada na pamet nitko... Ono, bas profi... e da...
Bore Lee... Iz Otoka porid Sinja.

Jer ono, nije isto kad se kaže uz udarac:''HmmmpggHHH'' pa ''tlonk!'' ili pak kad se profesionalno kaže:
''Neki ljudi iz Zagreba drogiraju neke ljude iz Sinja... DroooOOOoooOOOgom tom. Sad je tu spasitelj Bore Lee da opsjednute spasi. Ali prvo mora po savjet do pustinjskog šamana koji živi tamo di niko ne živi. Bando... Vi ste zlikovci...'' :lol:

ili ono...
''Oš droge?''
''NEČU!!!''
''Dobro, o'š bnbon?''
''BoNboN može...'' :lol:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

« Odgovori #22 : 25 Travnja, 2013, 13:31:34 »
E, moj Frikachu.....tanjušna je linija između genija i luđaka......a ti si na samoj ivici (nadam se da u marici nisi bio, bili neki pa se sad kaju i čohaju) :lol:
Opet si krivo shvatio, dakle nisam je ko seljo nogom-metaš lupo po papirnatim vratima moje Renolke (jer njoj vrata služe kao jedra, mjenjaju volumen pod naletima vjetra) već sam ih nježno pogurao nazad u ležećem položaju (pazeći pritom na ručicu mjenjača čudnog oblika) a zatim još manualnim guranjem čekića uvjeravao da se ništa nije dogodilo i da se mogu vratiti gdje si bila.
Dakle, lupati nogom ili bilokojim udom ili alatom po dotičnim vratime je kao lupati alu čekoćem za premlaćivanje šnicli po narezanom istarskom pršutu (čija se debljina mjeri u mikronima). Time bi se dobio čipkani tabletić, što u ovom slučaju nije cilj.
Ukratko, radilo se o udarcu poznatom kao "pandža plišanog medvjeda", a ne o "dodiru rovokopača" koji se primjenjivao u starim honkoškim akcijskim (ne na akciji) filmovima sa dijalozima tipa: "Hajde bijedni psu, pokaži mi što znaš, naučit ću te lekciju koju nikada nećaš zaboraviti" uz pljuvanje i oštre poglede.
:D:
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #23 : 25 Travnja, 2013, 16:07:41 »
Pih... Ništa do kunh fu šaolin tehnike ždral-čaplju da joj suze kaplju... A što se tiče kong-hongkških filmova... Svi su oni treš i potpuno bezvrijedni ako akteri ne ''kasne i/ili brzaju sa ustima'' sekundu do tri u odnosu na sinhronizirani dijalog. naravno - titlovi koji ''šetaju po ekranu'' i ona ''poluprozirna'' slova bez ''pola dijelova'' koji kao da su pisani sa pisaćo mašinu kako kaže Šoić...
Mjerilo dobrog kung-fu filma je koliko puta akter nakon skoka stoji u zraku u nekoj šestar-pozi prije nego krene letjeti po zraku do protivnika.
Mijenjanje smjera  u putanji je ne poželjno nego neophodno.
Znači... I ti postaoo limar,a? :sok:
 Kuuukala nam svima azbestna majka - nema druge neg svi pobjeć u Kanadu... :lol: :lol: :lol:

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #24 : 25 Travnja, 2013, 16:10:48 »
I da... Ovo je inače jedan profi alat koji koriste karoseristi kada rade na ingenioznom limu Četvorke...
Ovo je tzv spoter za Četvroku

« Odgovori #25 : 25 Travnja, 2013, 16:39:25 »
Slika je nevigljiva kao i četvorkina ljepota :D:
Nakon Senne? Samo sjene.

« Odgovori #26 : 25 Travnja, 2013, 16:42:16 »
Gljiva mi nikla od sjedenja :D:
Slika je neviDljiva, naravno.
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline kargh

« Odgovori #27 : 25 Travnja, 2013, 21:55:28 »
Renault 5 materijal + ruke, tu kod mene, u Strumici, oko 700 eur. S time sto majstor polimari auto koji i nije bas trul, tu i tamo ponesto, pripremi ga, zastiti i polakira izvana.

« Odgovori #28 : 26 Travnja, 2013, 07:40:12 »
Ma samo vrata poravnat za prvu ruku i pofarbat. Za 700 € kupi bar dvije petice :D:
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline frik-ri

• Antique Member
« Odgovori #29 : 26 Travnja, 2013, 10:33:18 »
Evo, pošto malo zezuckaju opcije uploadanja slika, editiranja i citiranja teksta - koristim priliku da iskoristim jocker ''napucavaj postove''... :D

Evo - ovo je profesionalni alat za Četvorke. Spoter za izvlačenje udubina sa haube, recimo...