Ehhh moj Overgrozni Đankipijerakiju...
Nogom... :ubise: Ne možemo sada dati precizan odgovor.

Treba nam više informacija... :vecernji:
Je li noga bosa ili ima kakav komad obuće na sebi? Je li cipela, radna cipela, Marta sa kapicom ili pak - tenisica? :pda:
E sad.. Ako je tenisica... Ha... Je li eir maks ili gel ili pak klasični Adidas? Je li oriđiđi iz ''Planeta obuće'' ili ''Pitarella'' ili pak od šanera? Također - jesu li ''Nike patike ili pak moža Mike... Adidas ili Abdidas? Dida Bora možda?
Kad nam daš više podataka moj Overgrozni prijatelju i skužimo jesu li dotične patike bile na nogama dok si ravnao vrata nogom ili si pak tenisice koristio po principu ''špijuneta - babica''. Jer, bez ''babice'' nećeš nikada dobiti ravan lim. A i onaj famozni plinkKK plonKK moraš riješiti sa ''kaldanjem'' ili kako se to već gore pri vami kaže ''zagriješ-do-usijanja-precizno-i-pametno-sa-iskustvom-pa-ohladiš-bilo-samo-od-sebe-bilo-vodom-no-ako-ne-znaš-šta-radiš-sjebeš-lim-još-više''.
Eto, sada kada znaš šta nam trebaš reći a ne samo ''ja brRRale, ee poravnijo nogoOOon, aa ee pari mi kaaa dobro,aae''
možda ti i možemo reći koliko bi te koštalo pituranje tom bojom za lažne Evre koja mijenja boju pod UV lampom.

...
...
Što se tiče same teme, Marko Twyeijn :ghh: imaš dva jako dobra savjeta... Tri u biti... Ma u biti sve ti je rečeno.
Ili sam doooobro dobro pogledaj auto, ali to samo ako kužiš ća j' prova, a ća j' krma odnosno ak znaš pogledati je li auto trul ili nije, poooogotovo neka ''specifična mjesta'' za specifične aute. Recimo kod Opela je to - katalog u izložbenom salonu

...
Ili ... Plati limara koji je ''dobar'', a pod ''dobar'' ne mislim da je jedan od one četvorice viliđ bojsa ili da mu dobro stoji crni kožni đilet sa zakovicama na golom isklesanom torzu na kojem se svi mišići vide bolje nego u atlasu iz anatomije, nego ono - da je dobar limar - cijenovno i kvalitetom, kužiš? ne sad ono ful brci, Plava oštriga, markantni pogled, kapa kao Saša Lošić, ali od crne kože... :palac: E pa nek ti on za koju sitnu kintu pogleda auto i da ti savjet ''što i kako''. Oprez - ako je ''dobar'' :njam: pa te zove doma da na miru pred kaminom ispred kojeg je krzno oderana medvjeda porazgovarate na miru uz čašu vina dok pucketa vatra, uz goveđi souffle i krem juhu avec crouitons i čokoladni mousseee ... Znaj da ima neke druge namjere.

Ha, sad... Zavisi - nekad boli kad ti izbiju par soma kuna iz novčanika, a nekad boli ako se voziš u onom popularnom folcvagenu U Jetti Straga. Kažu da se od vožnje u Jetti straga prije oporaviš nego od minusa na tekućem računu. Haaa, a netko i voli tu vožnju u tom autu - u Jetti straga. :pda:
Ili... Ako imaš kintu, a želiš auto, a nisi baš vičan mehanici, limariji, strujariji, kočničariji, unutrašnjotapecirariji... Lijepo uzmež neki auto tu sa foruma ili sa Njuški-Njuškija i kao što je rečeno, nažalost radi situacije kakva je - uzmeš sređen auto na kojem je netko već proplakao suze dok ga je sredio. Tu ti je jedina briga dodijavanje po forumima koje ulje kojeg proizvođača u koji sklop auta i izmjena mirisnih borića u propisanom intervalu.
Jaaaaaa, da se mene pita... Ja bi sada sam sebi osvojio đek pot... Pokupovao bi si brdo autiju, a sve povoljno i onda bi imao tooooliko autiju da bi osnovao vlaaaastiti forum i sam sebi predstavljao aute u garaži, sam sebi postavljao ptanja, sam sebi davao prikladne savjete, sam sebi govorio ''Bravo kolega''... ''Super ti je to kolega...'' ... ''Ufff, ovo je odlično, koliko si to platio kolega...'' Također sam bi sebe moderirao, sam bi sebi brisao oglase i sam bi sebe banirao tu i tamo...
No, to sam samo ja...

E... Znate li da sam prije bolovao od šizofrenije? :o
Ali beeeeez brige... Izliječili su me...
I mene isto...

I mene također...