Čovjeće.... Fokina cortina..... nadam se da imaš volju i sredstva za urediti limariju jer je jako ,jako, jako umorna, sahranila je po mojem pamćenju pet različitih motora( u knjižici je 1,3 s bregastom u bloku, a bilo je nekoliko ohc , čak i v6 motora unutra ). Mislim da su originalni još samo krov , ali ne i krovni tapacirung, zadnja tri stakla i nešto prednjeg koša s brojevima...Moj savjet je da pronađeš nekog taunusa za dijelove ,,jer su na cortini već stavljeni dijelovi od najrazličitijih verzija taunusa, i kad bodeš tražio bilo što poslikaj to što imaš ili uzmi uzorak u ruke jer su na tom autu izmjenjani diferencijali, mostovi , kardani, mjenjači i motori toliko puta , da citiram Foku "da ih krava nebi pojela"....Auto ima strašne kilometre u kotačima i jako je umoran... Ako bude trebao savjet pitaj ovdje ili pitaj Foku, pa ti možda i preko njega ja odgovorim..P.S. probaj stupiti u kontakt s čovjekom koji ima ona tri taunusa u Bedekovčini , nekako mi se čini da ih miče na stranu , pa ne odu u prešu, a tebi s njih paše sva mehanika , a blatobrani, vrata i hauba su ti već gore pripasani s takovih taunusa, zapravo jedan je gore s modela s četvorim vratima i malo je prekratak ak se dobro sjećam...