Evo lijepog primjera kako HROS radi kod nas, em u autu nije originalni motor em dimenzije guma nikad nisu bile odobrene od Skode niti dozvoljene za upotrebu ali HROS izdaje dozvolu bez problema jer se oni "razumiju" u oldtimere....
Evo, malo mi je dosadnjikavo pa da se osvrnem na ovaj komentar.
Ne razumijem zašto ljudi koji iz bilo kojeg razloga ne vole PV tablice (manimo sada moje mišljenje - jer i ja imam mišljenje o PV tablicama, a koje se vrlo lako da iščitati iz mojih postova na tu temu) ''tuku iz sveg oružja'' po PV tablicama? OK - reci argumente (ovo ''izreci'' nije ''upiranje prstom u kolegu MTX, nego samo pišem cijeli post u ''takvom licu''

), reci svoje ''za'' i ''protiv''... Diskutiraj... Ali se vrlo vrlo često dešava neka ''masovna histerija'' koja je samo u biti, poput naše političke situacije, perpetuirana kugla koja se kotrlja nizbrdo pa se svi ''love u kolo'' - bez obzira da li uopće i na koji način žele biti u tom kolu.
U takovoj situaciji se nerijetko nalaze i ovakvi komentari. Zašto ovo pišem...?

Zašto reagiram na ovo?

Pa evo zašto...
Dobiti PV tablice NE ZNAČI dobiti ispravu koja kaže:''Ovo je najoldtimerskiji auto od svih oldtimerskih autiju ikada''.Dobiti PV tablicu znači (laički rečeno) da je auto prošao VERIFIKACIJU i da je na osnovi te verifikacije i po osnovi REZULTATA po pojedinim kriterijima dobio ODREĐEN BROJ BODOVA te da je za taj auto dodijeljena (ajmo to tako reći) - neka ukupna ocjena.Samim time

svaki auto koji ima PV tablicu - ne znači da je ''restauran do boli po najrigoroznijim kriterijima i vraćem u 100%-tno originalno tvorničko stanje''.
Da se razumijemo - pošto nam je država takva kakva je i što , kao u uvodnoj špici Branka Kockice, ''svatko radi ono što hoće'' - nažalost ima, najblaže i najpristojije rečeno - svakakvih PV vozila.
PV tablice imaju svoje prednosti i mane.
PV tablice netko želi, netko ne želi.
To bi trebao svatko sam sa sobom razriješiti i odlučiti - bilo na osnovu vlastite analize ili pak savjetovanja.
Nažalost - mnoga savjetovanja su u biti ''savjetovanja''

u stilu navlačenja vode na svoj mlin, ''pljuvanja drugih'' i to nerijetko i posve neargumentirano i samodopadno slijedeći neki svoj ''slijepi stav''.
Po mome mišljenju - ovaj autek definitivno punopravno spada u oldtimersku scenu bez obzira na motor i na gume drugih dimenzija.
Slijepo gledajući i robujući ovakvim ''anti PV spikama'' ni ovaj Bentley ne bi dobio PV tablice jer ima nekih detalja koje ga ''čine kršem''. Znam - jer sam ih vidio na svoje oči. Slijepo slijedeći takvo razmišljanje mogu samo reći ''Da se mene pita'' - ja bi to odma' u kocku željeza zgnjec-zgnjec.