Uz dužno poštovanje...

Cijena koju si naveo je - totalno realna i ajmo reći spada u klasu ''kupi, nije skupo'', ispada cca 200-300kn po klili baze odnosno laka što je, opet ponavljam realna cijena kako laka, tako i baze uz pripadajuće, kako kažeš, vaginalije (to da budemo pristojni jer ipak ima i dama koje ovo čitaju

) kao što su utvrđivači i slično
pogotovo ako je to uz neki popust na neki
kvalitetniji materijal, a ne ''K+'' lakovi za željeznu ogradu balkona.
Također... Dve kile plus dve kile, po meni, da se razumijemo, ispada nekako ''na knap'' za neko iole kvalitetno lakiranje
ako se radi o farbanju metalik boje i to samo ''izvana''

kako se to obično kaže.
Ovo sam napisao samo zato da se osvrnem na sve one spike da je lakiranje skupo i da se to može jeftinije i da se sa dva spreja može proći puno jeftinije i da lakireri nemaju šta tražiti tolike novce za farbanje auta.
Dodajte samo ovoj cijeni i materijal za pripremu (par kila špric kita, filera i slično, plus trošak komore i potrošnog materijala - litra nitra samo za pranje šprice, recimo...) i dobijete jako interesantnu cijenu koja nerijetko višestruko premašuje ''planirani buđet'' za farbanje auta.
Iskreno... Volio bih i ja čuti malo odgovor kolega iz BiH, Srbije, Slovenije i ostalih zemalja u okruženju.
Ispričavam se ako je off topic i ako ti upadam u temu.