Autor Tema: Bubilac  (Posjeta: 30304 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ninobrt

• Oldschool rookie
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: vw
Odg: Bubilac
« Odgovori #60 : 21 Siječnja, 2014, 15:12:01 »
za lose komentare mogu samo reci  :good: jer uvjek postoji netko ko bu te popljuval ma da napravis i ferrarija sa bube,moraju ljudi negdje ljecit komplekse makar to forum bio :) .. kaj se tice stakla to ostavljam za kraj dok auto ne dobije bolik onda cemo se s tim igrat ... a kaj se tice rollbara on naravno da ide nutra jer kad sam vidio pleh od 1mm na bubi i kak se to otvara kod varnja sve mi je jasno bilo ... slike bi vam stavio nove al je mob krepal a cim ga osposobim idu slikice .. kaj se tice atesta svi pravilnici su izvadeni i to me ne brine niti malo a nebi treblo ni vas brinut atest mog auta :) prepravka uvijek bude ..napominjem ovo nije auto za svaki dan nit restauracija ovo sebi radim iz gusta i auto ce ostat izgledom u svom razdoblju ne pokusavam ga pomladit nit trpat moderne stvari gore ...

Offline Vjeko46

• Senior member
« Odgovori #61 : 25 Siječnja, 2014, 17:19:29 »
Radi li se što? Stavi slike za nas koji guštamo gledati tvoj rad.

Offline wecomakina

« Odgovori #62 : 26 Siječnja, 2014, 09:02:27 »
Radi li se što? Stavi slike za nas koji guštamo gledati tvoj rad.
tako je nedaj se omest pozorno pratimo kraj ove price  :good:

Offline MarinKT

• Senior member
« Odgovori #63 : 26 Siječnja, 2014, 11:23:20 »
Odličan projekt...  :thmbup:

Ničeg nije "šteta", - REŽI GA!!!

Auto kakav god da bude, vozit će ga gazda pa će to biti njegov ponos ili sramota.

Ja sam dao napraviti "šoferšajbu" za Renault 4 GTL u Lipik-glas i napravili su posao savršeno, ko ne vjeruje može doć do mene i pogledat je na olupini na dvorištu. Za 10 kuna možete i slikati žig a za još 5 možete ju i dodirnuti u trajanju 23 sekunde.

Samo naprijed majstore i stavljaj slike!!!

LP!

Marin

Offline wecomakina

« Odgovori #64 : 05 Veljače, 2014, 08:51:11 »
Ima novosti ovdje?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Offline ninobrt

• Oldschool rookie
« Odgovori #65 : 05 Veljače, 2014, 10:11:03 »
nije na redu every day car je dobio po nosu pa se rasteze :D

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #66 : 05 Veljače, 2014, 10:14:32 »
 :shok:
Pa sudeći po stanju šoferšajbe  :shok: nije samo auto ''dobio po nosu''...  :mellow:
Je s tobom sve OK?
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline ninobrt

• Oldschool rookie
« Odgovori #67 : 05 Veljače, 2014, 10:29:24 »
nisam ja vozil al sajbu je razbil airbag i stok kak se pomaknul ... vec je auto rastegnut i na kotacima :D

Offline cake

• Antique Member
« Odgovori #68 : 05 Veljače, 2014, 12:16:50 »
A bokte ko da je grtalica prošla priko njega
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline ninobrt

• Oldschool rookie
« Odgovori #69 : 05 Veljače, 2014, 13:27:10 »
golf je vec razvucen na mjeru :D al to nije tema za njega tak da .. i da nije ga grtalica pobrala al je kamion haha
.. buba je ostala u stadiju ravnanja krova  povareni s stokovi butarnji i od vrata itd sve je fiksno .. jos nutarnju stranju zatvorim i ide se na zadnji kraj :D

Offline Abnorm Al

« Odgovori #70 : 05 Veljače, 2014, 15:00:57 »
svaka čast na projektu. Ja sam od toga odustao jer ima posla za poluditi. Rezanje, varenje peglanje, druga stakla itd. Ali ako dobro izvučeš liniju krova, proširiš blatobrane "iznutra", ne samo rubnike, i spustiš ju, biti će pravi Wild bug. Na kraju sam se ipak odlučio za sppedstera kabrio, puno manji zahvat na karoseriji, a u kitu sam dobio i 11 cm nižu šajbu, bočna stakla bez leptira (tonirana) itd. bilo je to davne 1989, ali bivša cura (sadašnja žena) ju još nije prebolila.
nekad su i auti imali dušu .................. danas je ni ljudi nemaju

Offline ninobrt

• Oldschool rookie
« Odgovori #71 : 05 Veljače, 2014, 15:49:20 »
blatobrane cemo napraviti od stakloplastike tak da cu ih moc popola presjec i prosirit kak se spada ... :D al sad me kopka nesto ne svida mi se masina ova od bube a imam opciju nabavke gsxr-a 1000 e sad nije problem ga pripasat nutra isto ko i u trkaci auto sam je pitanje atesta istoga.. hmmm  :read:

Offline tony

• Junior member
  • **
« Odgovori #72 : 05 Veljače, 2014, 16:41:29 »
Evo ga i ja sam tu, da se pretplatim na ovu temu, da mi slucajno ne promakne,

samo naprijed

Offline wecomakina

« Odgovori #73 : 05 Veljače, 2014, 17:19:39 »
Sto se atesta tice atestiraj ju sa bubinim motorom a kasnije stavis taj i samo gas...al gsxr 1000...stvarno ides u krajnosti ;), nek ti je sa srecom definitivno jedva cekam kraj ovog bubilaka!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Offline Motohod

• Antique Member
  • Vozilo:: Kawasaki
« Odgovori #74 : 05 Veljače, 2014, 19:24:15 »
Imam ja međuploču s kojom ubaciš Fordov V6 u VW kombi. Kombi getriba i buba getriba su iste rupe = 4 komada.
Imam međuploču, zamašnjak, korpu, lamelu i anlaser te pojačane amortizere. Sve Projektzwo Njemačka :big_boss:

Paše ti Ford Cologne motor 2,3-2,8 ili 2,9. Evo popisa: http://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Cologne_V6_engine

...ak je već kemijanje...  :yes: onda stavi pravi motor a ne taj gsxr mlinac za kavu.