Autor Tema: Najbolje auto za 1000E riješen vječni misterij  (Posjeta: 31617 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mi$ki

• Veteran member
  • Vozilo:: P-205 cabrio roland garros
Odg: Najbolje auto za 1000E riješen vječni misterij
« Odgovori #45 : 02 Veljače, 2014, 21:36:36 »
Ma to s dvicom je čisti balkanizam. Susjed s kadetom d dieselom prešao preko 300000 bez većih problema, brat s bx 1,9 d 250000, moja regata 1,9 d 340000 i tad je prodao, tipo 1,9 td blizu 3000000 i da ne pričam da sam u regati i tipu imao klimu, stakla na struju, centralnu bravu, stakla u boji, da su bili udobniji 10 x od golfa kojeg je vozio moj otac i na istom na 120000 radio generalnu. Evo to su svi auti iz istog doba i puno bolji od golfa. Ali stoji da je golf jedan od rijetkih auta na kojem nećeš izgubiti vrijednost.

Offline Lugburz

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Octavia 1 1.6 lpg
« Odgovori #46 : 02 Veljače, 2014, 21:51:11 »
nekako jedva sam sebe sprijecavam da napisem nesto xD
inace,ja san kupia ima 3 miseca audi 80 b3 benzinac s plinom atestiranim jos 8 godina,bio registriran do nekidan,za 800e.
je da je star 26 godina,al recite mi koji sam to jos auto u rangu ovoga moga kupit za te pare?

Offline Darjan

« Odgovori #47 : 02 Veljače, 2014, 21:54:18 »
a jel može njegova honda ovo:

:-)

Mislim da ovaj isječak ipak bolje dočarava odbojnost prosječnog 'Rvata prema svemu što nije Hans iz Njemačke sastavljao.

hehehehe prva golf 2 se pocela proizvoditi 83 god. usporedjivati nova auta s klimom i golfa 2 sa skoro 30 god!
hehehehe
Pa ako ništa drugo, možemo ih cjenovno uspoređivati s obzirom kakve nebulozne cifre ljudi plaćaju za istog.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline Ante V8

« Odgovori #48 : 02 Veljače, 2014, 21:54:42 »
Istina ima puno drugih auta koji su isto,ili čak kvalitetniji od njega što su nepravedno zapušteni i nemju cijenu,a što se kilometraže tiče pa svaki auto uz redovno održavanje i normalnu vožnju može poprilično preći.
Da kolega slažem se ,a može se naći možda kakav mercedes 190 ,a što je čudno čak i kadetti c su na cijeni,kao renault 4.Pa dobrog nemožeš naći za 1000eura.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #49 : 02 Veljače, 2014, 21:55:58 »
Eto,Mazda 323F,152 000km regana do 4 mjeseca,original lak,nigdje hrđe,nove gume,novi akumulator,redovno servisirana,za 500€,Golf dvica su tačke za taj auto.

Offline jemict78

• Antique Member
« Odgovori #50 : 02 Veljače, 2014, 22:06:47 »
Eto,Mazda 323F,152 000km regana do 4 mjeseca,original lak,nigdje hrđe,nove gume,novi akumulator,redovno servisirana,za 500€,Golf dvica su tačke za taj auto.

:good: :good: :good: :good:

Toyota corolla 90g 700€

Offline Ante V8

« Odgovori #51 : 02 Veljače, 2014, 22:35:10 »
ne prodavaj ga nego vozi dok ide.
Definicija Demokracije:
Pošalješ čovjeka u p.m.. i on ide kud je njega volja!

Offline bubuleja

« Odgovori #52 : 02 Veljače, 2014, 22:35:34 »
ja neznam sve oldskuleri oko mene...svi bi nova auta gonjali majko mila..nedaj bože palente u autu...samo da su podzači klima i plin...hahahaha...svaka čast ekipo..tumbs up!!

Ma golf je smeče od auta govno zadnje fuj hihihi ajd laku noć sutra treba delat....
Adio mare

Offline Motohod

• Antique Member
  • Vozilo:: Kawasaki
« Odgovori #53 : 02 Veljače, 2014, 22:54:29 »
HaaaaA! :koo-koo:

Dvojka 1991, crvena, obični dizel, reg do 12 mjeseca. 8000 kn cijena, drugi vlasnik, njegov otac ga je kupio novog u Dojčlandu. Uvijek drugi auto u obitelji, vozili su obično Mečke ili velike Fordove za duge pruge iz Dojčlanda.
Sad auto ima stvarne 223 tisuće. Mijenja mu se ulje na 5000... i praktički je žuto dok se mijenja. Gazda je picajzla, isto kao što je bio i njegov stari - što se tiče održavanja vozila.
Šrafim taj auto zadnjih 15 godina.... osim redovitog održavanja mijenjano samo prednje staklo i sitnice poput kugli, nosača motora i manđeta. Trebalo bi mu osvježiti boju i ima hrđe po zadnjim rubnicima. Pod je dobar. Amortizeri loši.

Od opreme ima pepeljaru bez upaljača.  :rofl:

Vrijedi li to tisuću i koji euro? Meni vrijedi.... ako se dogovorim za posao (daaa.... idem na razgovor za posao  :boast:) uzimam G2 i čeka ga 60 km dnevno gore-dolje.

Offline Lugburz

• Antique Member
« Odgovori #54 : 03 Veljače, 2014, 00:02:50 »
80ki na plin je jedini problem sta ostane bez portapaka...a jucer uzeo drugog za djelove,sat ne broji kilometrazu a na satu je 409000,akumulator 45ah,grijaci jedan put do kraja i pali ko mina...1.6td...
od golfa je prvenstveno bolji u limariji jer je pocincan,moj nema tockice ruzine na sebi,komodniji je,udobniji...al da se razumimo,meni je g2 isto drag

Offline sale75

• Veteran member
« Odgovori #55 : 03 Veljače, 2014, 01:53:51 »
nebi 2 sekunde birao između tipa dizela i g2 dizela  :no:

tipo,pun opreme,ljepši,bolji za vozit,za manje novaca u boljem stanju sa boljim limom protiv trulog golfa 2,sa motorom sa 500tkm spremnim za otpad(ali ne,to se kod nas još vozi,iako je jednu generalku več vidio a na benzu se staje provjerit gorivo i nadosipat ulje)...tu naravno spominjem lošeg g2 jer za cijenu koliko dobar košta možeš eventualno 3 dobra tipa kupit

nagledao sam se tih golfova koji ne koštaju ništa za održavanje...jedina razlika je što si vlasnici drugih auta takvo stanje nebi dopustili ali u g2 je to normalno,volan moraš hvatat po cesti jer ima lufta po 90° u svaku stranu,papučicu kočnice stiščeš na sreču pa ako stane stane,grijanja nema ali zato hlađenja ima kroz svaki panel auta jer je svaki protrunio,ulja troši približno kao i goriva ali heeej....to se ne treba održavat  :big_boss:

ne kažem da nisu kvalitetni,ali nevolim kad se pretjeruje,ako želiš normalan auto svake godine češ u njega uložit novaca,a ako se želiš vozit u poluraspadnutoj krntiji u lošijem stanju nego 90% voznog parka u kubi,nema smisla raspravljat se :hi:

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #56 : 03 Veljače, 2014, 12:45:59 »
Ne volim vagene ni Mečke jer su navodno došli iz svemira, sa Kriptona vjerojatno.
Stvar je u tome da Golf II ide i bez ulja i bez nafte i9 bez vode - dok ide.
Novi auti odmah pište, žmigaju, gase i blokiraju kad im nešto ne paše (a ne paše im ništa).
Ako želiš auto bez održavanja kupiš Goljfa i gotovo.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Hillman2

• Antique Member
« Odgovori #57 : 03 Veljače, 2014, 13:15:59 »
[quote author=sale75 link=topic=31335.msg416499#msg416499 date=1391388831 ali u g2 je to normalno,volan moraš hvatat po cesti jer ima lufta po 90° u svaku stranu...

Volan ima kasnjenje od 2min,smotas na crnomercu da bi skrenuo na kustosiji :D
"Ako nemas auto kojeg na okupu drzi samo pticje govno, nisi kul."

Understeer is when you hit the wall with the front of the car.
 Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
 Horsepower is how fast you hit the wall.
 Torque is how far you take the wall with you.

Offline Lugburz

• Antique Member
« Odgovori #58 : 03 Veljače, 2014, 14:55:21 »
A vidi ovoga s Tipom hahaha,nebi ga djabe uzea xD

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #59 : 03 Veljače, 2014, 21:58:56 »
A vidi ovoga s Tipom hahaha,nebi ga djabe uzea xD
Ni nemoj.Vjerojatno iz istog razloga zbog kojeg ni ja nebih golfa.
Život je prekratak da bi vozio golf 2 dizla....
Njemačko vozilo koje "valja" samo u RH i BiH.Totalni kramp! :suicide:
-Pretpostavka je majka pogreške-