Autor Tema: Slika dana  (Posjeta: 1150171 )

0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Bellof

Odg: Slika dana
« Odgovori #3870 : 03 Travnja, 2019, 09:06:08 »
Nije sarkazam pitam ciji je.. Znaci sjor Vjeko.. Nisam znao da ga cuva on.. Zasto gnjavit ljude i skakat po garazama.. Dodes na susret i sve vidis lipo na miru opusteno..

Nije Vjeko nego ja.

The following users thanked this post: Adam.

Offline Bellof

« Odgovori #3871 : 03 Travnja, 2019, 09:07:28 »
over ne kaki..auto je prime kultni auto

Nemoj tako, ipak on zna kad je vrime za šalu a kad je ozbiljna priča.

Offline bubuleja

« Odgovori #3872 : 03 Travnja, 2019, 09:14:45 »
Nemoj tako, ipak on zna kad je vrime za šalu a kad je ozbiljna priča.
lool  :good:
Adio mare

Offline bubuleja

« Odgovori #3873 : 03 Travnja, 2019, 09:16:35 »
Nije Vjeko nego ja.
  :hi: opa....a ja tebe smjestio u bmw klan odma ni na kraj pameti da imaš draguljće iz Francuske  :perfeto:
Adio mare

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #3874 : 03 Travnja, 2019, 09:35:09 »
@ Bubi
Koji turbo ili Maxi turbo?
« Zadnja izmjena: 03 Travnja, 2019, 09:41:51 OVERDOSEDSPEEDJUNKIE »
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Bellof

« Odgovori #3875 : 03 Travnja, 2019, 09:38:59 »
  :hi: opa....a ja tebe smjestio u bmw klan odma ni na kraj pameti da imaš draguljće iz Francuske  :perfeto:

U biti me zanimaju samo tri firme, Porsche, BMW, Alpina, ovo drugo je "nužno zlo".

Offline asconaextreme

• Antique Member
  • Vozilo:: ascona b,fiat 500,fabia mk 1
« Odgovori #3876 : 03 Travnja, 2019, 10:01:26 »
riješeno pitanje vlasnika francuske umjetnosti :koo-koo:
bubi da je bilo pročitat koji post ispod prve slike sve bi ti bilo jasno  :yes:

Offline bubuleja

« Odgovori #3877 : 03 Travnja, 2019, 10:03:26 »
riješeno pitanje vlasnika francuske umjetnosti :koo-koo:
bubi da je bilo pročitat koji post ispod prve slike sve bi ti bilo jasno  :yes:
  :koo-koo: priznajem letim letiim  :drinks:
Adio mare

Offline linoleumboy

« Odgovori #3878 : 03 Travnja, 2019, 11:51:35 »
Neznam jel ovo sarkazam ili nije
Koliko ja znam kolega je aktivan tu na forumu i ja bi to rado pogledao ali mi je glupo gnjaviti ljude i oduzimati im vrijeme.
Ali ako kolega ima vremena za kavu utorak i srijedu sam u ST!  ;D

Gospodine Igore.5.....cekaj reda, ako se dobro sjecam prvo overgrozni ima pravo vidjet auto...on ce i specijalni tretman i docek dobit
If I could get all the money back I ever spent on cars, I'd spend it on cars

Offline Igor V.

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • OTK Ivanić
  • Vozilo:: AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE
« Odgovori #3879 : 03 Travnja, 2019, 12:46:45 »
Gospodine Igore.5.....cekaj reda, ako se dobro sjecam prvo overgrozni ima pravo vidjet auto...on ce i specijalni tretman i docek dobit

Dobro se sjecas ali nebu nist od toga.
Dok se njega pokrene vec ce posrojati i teleportacija.
AR Giulia 1300 TI ; Fiat 128 Sport Coupe ; Autobianchi A112 ELITE

Offline sigmafahrer

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Citroen CX, Mitsubishi Sigma, Jaguar XJR
« Odgovori #3880 : 03 Travnja, 2019, 13:01:22 »
Da se i ja uključim i prisjetim kako sam ja  kao dijete doživio ovaj Renault kojeg je lakše preskočiti nego zaobići.Pamtim to kao da je bilo danas, kad je babo Atif... ne to je nešto drugo :no:.  Bio je početak osamdesetih, imao sam 9 ili 10 god,došao na ljetne praznike u Njemačku, vozao se sa starim u kamionu. Kad mi je pred jednom Renault auto kućom rekao "zapamti onaj auto", znao sam da je to neki paša među subašama. Ali bio je u izlogu, bar 100 m daleko i nisam ga doživio. Poslije mjesec dana smo na velikom Renaultovom stovarištu novih auta u Francuskoj, nedaleko od njemačke granice i trebamo prevesti 8 Renaulta do Kippenheima u Njemačkoj odakle se dalje razvoze po autokućama. Dva od 8 te široke petice :shok:
Jedan crveni, crven i iznutra, drugi bijeli. Morao sam sjesti, nisam izdržao :klinac:
Vožnja je trajala par stotina metara do transportera, ali sam to tako intenzivno doživio, zvuk, miris novog auta i miris prašine poslije kiše, ne mogu zaboraviti.Zašto mi još taj dan ostao u sjećanju? Tu su bila još dva Mosolfova transportera i oni su imali u nalozima petice turbo,
 jedan vozač od njih je pri utovaru nešto zajebo i zadnji kraj je skliznuo sa jedne rampe,ca. 70 cm visine, stradao zadnji blatobran :suicide:  .I ja sam tu kao nešto pomagao da ga ispravimo, podmještali su treću rampu, vezali gurtnama. Jbg šteta se nije mogla zakamuflirati, auto je vraćen na parking.

I na kraju, teško te kao klinca uvjeriti da netko ima veće zračne jastuke od Samanthe Fox i da je nešto šire
od ovog R5. Ograničen pristup informacijama u to vrijeme i oduševljenje pri tom kratkom kontaktu sa autom su definirali moju sliku o njemu. Bellof zna najbolje koliko je taj auto dobar i može ga s nečim usporediti, nama ostalima je to "nužno zlo" samo san. Ja do dan-danas imam neko strahopoštovanje prema tom malom a velikom autu. Inače, R5 mi je jedan od najljepših malih auta, taj dizajn ne zastarijeva, usporedio bih ga sa dugovječnošću Mercedesa 190 ili Calibre, uvijek će biti mladi.
 :hi:

The following users thanked this post: sven

« Odgovori #3881 : 03 Travnja, 2019, 13:07:52 »
Slabo pratiš, ja i vlasnik dotičnog smo na različitim nivoima ili razinama duhovne i intelektualne svijesti. Koliko mi je taj auto dostupan - toliko mi je on dokučiv. Ja sam u podrumu a on je zadnjem katu...a lift ne radi  :biggrin:
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Bellof

« Odgovori #3882 : 03 Travnja, 2019, 14:20:30 »
Meni je drago da ti sa lakoćom detektiraš di je ko i kakvih mogućnosti, drago mi je da pokušavaš izmust svaku lipu, drago mi je kad riješiš problem trulih konektora, drago mi je da prijateljuješ sa Frikom kojeg pokušavaš dozvat priko foruma kad ti je dosadno.

« Odgovori #3883 : 03 Travnja, 2019, 15:11:01 »
I Drago ti je Diklić
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline Adam.

« Odgovori #3884 : 03 Travnja, 2019, 20:08:07 »
Ja se nebi mješao u raspravu, samo da kažem da je meni petica brutalna

P.s. došo da ostavim neku sliku