Autor Tema: Muzej automobila Beograd  (Posjeta: 4978 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline bojanradetic

• Senior member
  • Spol: Muški
Muzej automobila Beograd
« : 31 Svibnja, 2014, 23:34:01 »

Offline Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
Odg: Muzej automobila Beograd
« Odgovori #1 : 01 Lipnja, 2014, 11:00:12 »
Odličan :thmbup:
Hrđa bez granica

Offline krntija

« Odgovori #2 : 01 Lipnja, 2014, 11:48:46 »
 :drinks: Ljepa zbirka i zgodan foto-model!  :cool:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline bubuleja

« Odgovori #3 : 01 Lipnja, 2014, 19:00:31 »
šteta šta se ne vozaju još

...švimvagen cool....
Adio mare

Offline bojanradetic

• Senior member
« Odgovori #4 : 02 Lipnja, 2014, 15:46:05 »
svi automobili su u svlasnustvu jednog coveka  :suicide: :russian_roulette: :secret:

Offline ZDRAVKO

• Antique Member
« Odgovori #5 : 02 Lipnja, 2014, 21:24:47 »
stvarno impresivna zbirka..... :hi:

Offline bojanradetic

• Senior member
« Odgovori #6 : 03 Lipnja, 2014, 09:15:40 »
na zadnja slika je automobila kojeg ima sam 3 na svetu :hi:

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #7 : 03 Lipnja, 2014, 10:44:28 »
Na koji misliš?

Na zadnjoj slici je replika Auburna, atraktivan auto, ali i jedan od objektivno najmanje zanimljivih u muzeju...

Ali da ima svjetskih rariteta - ima. I fora je što se stalno bar donekle mijenja postava, svaki puta kad sam ondje vidim neke druge stvari.
Mada moram dogovoriti jednom i neki službeniji posjet da me pripuste i u depo iza...
Via Ciro Menotti 322

Offline romyo

« Odgovori #8 : 03 Lipnja, 2014, 11:06:30 »
Hmmm... Možda će nekome zvučati smiješno ovo sad sa moje strane...

Da je u nekoj skorijoj budućnosti pokušati organizirati izlet u BG ?
Vidjeti taj muzej, a da se taj datum poklapa sa nekim jačim skupom tamo ?
Bus i sve to, mada debelo sumnjam da bi se skupilo tu dosta putnika za veći bus,
ali možda za neki manji bus... Pa malo sve to vidjeti, i prozujati po BG...
Zvuči zanimljivo, a ako bi gut cijena i organizacija, zašto ne ?

Hmmm....

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #9 : 03 Lipnja, 2014, 11:39:04 »
O busu nemoj ni razmišljati...  :no:
Prošla su vremena ''Iznajmi bus za 2000kn, podijeli troškove i vozi Miško...''
Sada bi ti taj izlet izgledao, birokratski, a i financijski - ovako...
Preko agencije iznajmiti bus...
Preko agencije uz bus osigurati i turističkog pratitelja...
Preko agencije koja osigurava bus i turističkog pratitelja osigurati turističkog vodiča na ciljanoj destinaciji...
Preko agencije osigurati sve putnike, prijaviti sve bla bla bla...
Cijena takvog izleta bi ti iznosila, onako, odokativno, ne manje od 500-600kn po glavi na nekoj bazi od cca 20 ljudi i na to dodaj troškove upada u muzej, klopu, cugu... Ne nužno u nekom restoranu, naravno, ali... Kakav sendvičak, ovo ono... Ipak bi to bio CJELODNEVNI izled ''od jutra do sutra''...
Računaj pet-šest sati vožnje u jednom smjeru, isto toliko za povratak... Ukrcaji, iskrcaji, granica, pauze, gužva u Beogradu... Par sati za muzej...
Uglavnom - ne svjetujem ti ni da razmišljaš o kakvoj organizaciji jer ćeš - ''izgoriti''. Kako logistički, tako i na živce.
 :drinks: :drinks:
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline studentt

« Odgovori #10 : 03 Lipnja, 2014, 11:41:35 »
svi automobili su u svlasnustvu jednog coveka  :suicide: :russian_roulette: :secret:
samo jedan vlasnik,privatna kolekcija?vauuu

Offline romyo

« Odgovori #11 : 03 Lipnja, 2014, 12:22:40 »
Da, to je točno Frik, ako bi se išlo sve to po PS-u preko agencije...

A ako bi netko imao minibusića ? Pa recimo 15 sjedala - putnika ?
Pa bez svih tih osiguranja, vodiča, nekih taksi, pa ruku na srce i bez xxx-a itd itd.
Dijelidba troškova, i naravno vlasnik busa (vozač) da ubode neku pinku...

Neznam, čisto sumnjam da bi se to dalo izrealizirati, ali ali ali....

Ako netko ima kojim slučajem takvo vozilo, tu na forumu jel,
pa ako bi nas se uspjelo skupiti i onda sve to... bla, bla, bla....

« Zadnja izmjena: 03 Lipnja, 2014, 12:31:38 romyo »

Offline frik-ri

• Antique Member
  • Lokacija: Liburnija - Stato di Fiume (Rijeka) Killarney pri Majci Eire
  • Vozilo:: Renjol Kvatrisimus Maksimus Fortius (u srcu i izradi) & Renjol Petardix 1,4 Five
« Odgovori #12 : 03 Lipnja, 2014, 12:45:00 »
Ne bi da tema ode u off topic, ali...  :search:
Jednom je kolega deri valdez rekao:
''Prošla su takva vrmena... Ako te ulove sa prstima u pekmezu, malo će ti biti dva oka da isplačeš suza koliko će te oglobiti...''  :thank_you2: :thank_you2:
Jest da je mislio na šlepanje ''mimo regula'', ali se to i ovdje može primjeniti. Po regulama - nema ''privatnog aranžmana'' u ''privatnom minibusiću'' da ti neki hrvoje Horvat okolo ''razvozi turiste''...  :nono: :nono:
Takav bi busić, ako bi i prošao mimo svih patrola hrvatske policije - ''zapeo'' na granici.
Inače... Lagano je odzvonilo i ono ''na crnjaka'' vožnja ''bakica u Trst po špežu'' sa nekim ''vanom'' tipa Espace ili neki drugi ''putnički kombi'' ili obiteljski monovolumen, isto kao što je sve manje i manje onih oglasa ''prijevoz pomoraca i ostalih ljudova do zračne luke te i te''...
 ;D ;D
Op, op, opaaaaa...  :search: Dooolaziiiiii Evrooopaaaaa.... Sad će da nas  :punish2: biju sile   :aggressive: svetske miiilicijeeeee...
 ;D ;D

A i ne dao Bog da se nešto desi nekome u takvom aranžmanu...  :shok: :shok: :shok: Evo, SAMO ZA PRIMJER!!!! Recimo ja... Ja sam životno osiguran. Moja osiguravajuća kuća bi prva ''sjela'' na vrat vozaču i ''glavi puta'' da se meni, nedaj Bože, nešto desi na takvom izletu. Ne ''ja kao ja'' da bi tužio nekoga, nego MOJA OSIGURAVAJUĆA KUĆA.
Ili da netko padne, slomije ruku.. Nogu... Pada kiša, posklizne se na mokru stepenicu... Sve su to ''a kad bi bilo da bi bilo - nemožeš sve na crnjaka gledati'' spike, ali... Lokalno još, na crnjaka naravno, i nekako ''dok se ne desi sranje'' i ide. Preko grane - takvi aranžmani nemaju teoretske šanse za ''prođu''.
Odgovorna osoba u muzeju, recimo, može prijaviti grupu turista ako - posumnja da su ''na crnjaka''. Da  :yes2:, imamo sreće što smo na Balkanu  ;D pa to još ''sve prolazi'' ali probaj se ''negdje vani'' ispred, recimo Postojnske jame ili kakvog Ludvigovog dvorca u Bavarskoj parkirati sa minibusićem Hrvoje Horvata  pa obići tu turističku atrakciju...  :no: :no:
Zato - samo preko agencije.  :klinac:
« Zadnja izmjena: 03 Lipnja, 2014, 12:52:25 frik-ri »
Ćeš da mi dovezeš neki delovi burki? Ajde živ ti maaajka, nemo da si takav, vidi bog. Sad kad vozaš drugi kolica je moraš vozit pijan da kompenzuješ nedostatak ljuljanje?

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #13 : 03 Lipnja, 2014, 14:47:18 »
samo jedan vlasnik,privatna kolekcija?vauuu

Gospodin ministar, i ima još JAKO puno toga što nije izloženo. Zapravo, nisam pratio je li ostao ministar nakon ovih političkih rošada u Srbiji... Ali nije čovjek profi političar ionako...

Postojao je plan spajanja tog prostora s nekim podjednako velikim, a praznim koji stoji do njega i izlaganja Titovih automobila u tom drugom dijelu, to bi tek bilo sjajno, nažalost ovaj prostor je već sada premalen i prenatrpan.
Via Ciro Menotti 322

Offline dmj

• Antique Member
« Odgovori #14 : 03 Lipnja, 2014, 14:51:41 »
Kombi za 7, 8, 9 osoba nije nikakav problem organizirati, sve preko toga je komplikacija.
Što se skupova tiče, najzanimljiviji je skup UIA, koji je prošao (početkom travnja je) i ako ponovo bude onaj Concours d'Elegance u devetom.
Sigurno ima i neki tradicionalniji oldtajmerski skup no detalje ne znam.

Također ne znam planira li netko ove godine obilježiti 75 godina VN Beograda 1.9., najznačajnije utrke ikada održane na jugoistoku Europe.
Via Ciro Menotti 322