REALNO, ako ti netko nudi neke sitne pare (SITNE PARE SU OVO STO SE NUDI NA NJUSKALU) , ovaj auto je izgleda jako uredan i od prvog dana u obitelji , daklem ima cijelu povijest, nije izdelanac kakve vecina vozi (MYSELF INCLUDED) i od pocetka ja dio vas eobitelji. Ako netko da nemoralnu ponudu (Nek vodilja budu cijene njuskala i mobile.de) , zasto ne prodati to. al imam dojam kao da netko ima interes u tome da se proda, vjerojanto su srali da jelo , jooj , pa to je staor , pa to treba lakirat itd. Al realnost je da auto ak je orginalan i od prvog vlasnika u dobrom stanju , vrijedi puno vise od super izdelanca koji super izblioza izgleda al osjeti se smek..... neorginalnosti i nedostataka. Nedostaci koji se nalaze na tom autu su zub vremena , i daju car tom autu. moj tata i jedan stric su jedno vrijeme imali citroene zabice i cx-e , i onak... koliko se sjecam , NIJE TO BAUK ak se razumije logika nacina rada. Moj savjet, ako netko daje postene pare : prodat , ako netko se ciganci i ne vrednuje to sto imate, NE PRODAJTE. jer bolje dajte oglas na MOBILE.DE i pogledajte jel ce vas kontaktirat ljudi. OCE VAS KONTAKTIRATI. ja sam prodao par auta prek mobile.de i za pare koje u RH mi su se smijali , ovi nisu mogli vjerovati da dobivaju to za te pare (A dao sam im u uvid sve , slike , videe , pa i uzivo su ih vidli).