Autor Tema: Citroen DS 21  (Posjeta: 8248 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Rijeka KV

• Olschool apprentice
  • *
  • Vozilo:: Citroen DS
Citroen DS 21
« : 25 Srpnja, 2014, 11:11:10 »
Slikala sam ga pred par dana, ali pošto stoji u garaži nisam mogla uhvatiti dobar kut za snimanje zbog skučenosti prostora. Ipak se ponešto vidi.

Zadnji kraj i bunker, jer se tu unutra izgleda može vidjeti da li je zahrđao. Meni se čini da nije:

Motor (ove mrlje koje se vide nisu hrđa nego ostaci ulja):

Prednji dio (ovo što se unutra vidi da visi je, nažalost, platno koje je palo s krova):

Offline Rijeka KV

• Olschool apprentice
  • *
Odg: Citroen DS 21
« Odgovori #1 : 25 Srpnja, 2014, 11:19:23 »
Jedan od farova (drugi je u istom stanju, ali teži za slikati zbog skučenosti prostora) i obje strane auta:

Ovako izgleda otraga. Stražnja vrata i sjedišta. Sve na autu je originalno iz 1969 godine osim auspuha koji je morao biti istokaren jer ga nije nigdje bilo za kupiti.

Offline Rijeka KV

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #2 : 25 Srpnja, 2014, 11:22:45 »
I na kraju, prednja vrata i pogled u unutrašnjost auta kroz njih:

Te komandna tabla:

Offline sale75

• Veteran member
« Odgovori #3 : 25 Srpnja, 2014, 11:31:59 »
po ovome što se vidi dobro stanje,treba mu malo ljubavi,malo više novaca i  :klinac:

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #4 : 25 Srpnja, 2014, 11:32:16 »
Meni najljepši model od svih,izvana DS II,a iznutra još uređenje ko na staroj DeGolki.

Offline oldaudijaner

• Antique Member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Audi vozila
« Odgovori #5 : 25 Srpnja, 2014, 11:45:13 »
Lijepi primjerak koliko se vidi po slikama.Kažeš tata je bio prvi vlasnik  :bravoo: :bravoo:!
Neznam ,iz predstavljanja imaš li želju i financije da ga sačuvaš kao uspomenu pa ga pomalo uređuješ ili ćeš ga prodati,ali:"osobno kad bih imao takav auto sačuvao bih ga za sebe i svoje nasljednike".
Ako nemaš sklonost prema oldtimerima kao i financije za uređenje prodaj ga.
Stari auto Ti je kao malo dijete:"stalno nešto treba ukratko da ga se čuva i mazi"!!!
Iskreno : " bez obzira što sam u Audi  vodama kupio bih ga isti tren u slučaju da ga prodaješ,
                normalno po realnoj cijeni"!!!
Kad sam se kao srednjoškolac vozio u novoj žabi (čini mi se 70 ili 71 godine mislio sam da se vozim u avionu ! Eto  toliko od mene,nadam se da će i ostali kolege dati slično mišljenje!!!
 :hi:
marijanko

Offline jonge

• Veteran member
  • Vozilo:: Fiat 128 sc
« Odgovori #6 : 25 Srpnja, 2014, 13:33:30 »
Ovakvo nesto dobiti u nasljedstvo, neprocijenjivo.
Koliko puta sam staroga pita, zasto je proda alfu

Offline opel gt dario

• Antique Member
« Odgovori #7 : 25 Srpnja, 2014, 13:43:22 »
a moraš sama znat kaj želiš...ako te zanima stari auto onda ga ostavi,uloži malo muke,vremena i novaca i njega i uživaj...pogotovo ak je auto od prvog dana u obitelji..
OPEL GT

Offline oldaudijaner

• Antique Member
  • Vozilo:: Audi vozila
« Odgovori #8 : 25 Srpnja, 2014, 16:53:11 »
Dečki znate kaj???Bojim se da nije  to 1.travanj ,pa nas koleg-a-ica samo ne isprobava,kad se nije ni pošteno predstavil-a!!! :hi:
marijanko

Offline krntija

« Odgovori #9 : 25 Srpnja, 2014, 17:14:00 »
 :drinks: Odlicna ZABA curo!!  Auto je vrhunski ocuvan i ako je tvornicka farba i tapecirung, nista ne dirati (u takvom stanju svakom ozbiljnom kolekcionaru vrijedi vise od restauriranog!!), nikakve restauracije , obnove i slicno, samo ulickavanje i konzerviranje, u slucaju da je dole nesto trulo, samo te dijelove pazljivo izlimarit bez dotikavanja gornje limarije koja izgleda OK!! :byeg:
++++ PRODAJEM TVORNICKE PROSPEKTE ZA SVE MARKE AUTOMOBILA kao i KATALOGE GODISNJAKE ; POGLEDATI U Ponuda/Potraznja http://oldschoolhr.com.hr/forum/index.php?topic=15429.825

Offline Amigaboy

« Odgovori #10 : 25 Srpnja, 2014, 19:21:27 »
REALNO, ako ti netko nudi neke sitne pare (SITNE PARE SU OVO STO SE NUDI NA NJUSKALU) , ovaj auto je izgleda jako uredan i od prvog dana u obitelji , daklem ima cijelu povijest, nije izdelanac kakve vecina vozi (MYSELF INCLUDED) i od pocetka ja dio vas eobitelji. Ako netko da nemoralnu ponudu (Nek vodilja budu cijene njuskala i mobile.de) , zasto ne prodati to. al imam dojam kao da netko ima interes u tome da se proda, vjerojanto su srali da jelo , jooj , pa to je staor , pa to treba lakirat itd. Al realnost je da auto ak je orginalan i od prvog vlasnika u dobrom stanju , vrijedi puno vise od super izdelanca koji super izblioza izgleda al osjeti se smek..... neorginalnosti i nedostataka. Nedostaci koji se nalaze na tom autu su zub vremena , i daju car tom autu. moj tata i jedan stric su jedno vrijeme imali citroene zabice i cx-e , i onak... koliko se sjecam , NIJE TO BAUK ak se razumije logika nacina rada. Moj savjet, ako netko daje postene pare : prodat , ako netko se ciganci i ne vrednuje to sto imate, NE PRODAJTE. jer bolje dajte oglas na MOBILE.DE i pogledajte jel ce vas kontaktirat ljudi. OCE VAS KONTAKTIRATI. ja sam prodao par auta prek mobile.de i za pare koje u RH mi su se smijali , ovi nisu mogli vjerovati da dobivaju to za te pare (A dao sam im u uvid sve , slike , videe , pa i uzivo su ih vidli).
[h=6]░░░▄▄▄▄▀▀▀▀▀▀▀▀▄▄▄▄▄▄
 ░░░░█░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░░▀▀▄
 ░░░█░░░▒▒▒▒▒▒░░░░░░░░▒▒▒░░█
 ░░█░░░░░░▄██▀▄▄░░░░░▄▄▄░░░█
 ░▀▒▄▄▄▒░█▀▀▀▀▄▄█░░░██▄▄█░░░█
 █▒█▒▄░▀▄▄▄▀░░░░░░░░█░░░▒▒▒▒▒█
 █▒█░█▀▄▄░░░░░█▀░░░░▀▄░░▄▀▀▀▄▒█
 ░█▀▄░█▄░█▀▄▄░▀░▀▀░▄▄▀░░░░█░░█
 ░░█░░▀▄▀█▄▄░█▀▀▀▄▄▄▄▀▀█▀██░█
 ░░░█░░██░░▀█▄▄▄█▄▄█▄████░█
 ░░░░█░░░▀▀▄░█░░░█░███████░█
 ░░░░░▀▄░░░▀▀▄▄▄█▄█▄█▄█▄▀░░█
 ░░░░░░░▀▄▄░▒▒▒▒░░░░░░░░░░█
 ░░░░░░░░░░▀▀▄▄░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░█
 ░░░░░░░░░░░░░░▀▄▄▄▄▄░░░░░█[/h]

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #11 : 25 Srpnja, 2014, 19:29:34 »
Taj autek ima ozbiljne probleme,CIA sve dozna,a vlasnica nek bu iskrena,ak več traži mišljenje.Niš nema na takvom autu,a da se neda riješiti.

Offline Rijeka KV

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #12 : 25 Srpnja, 2014, 20:14:03 »
:drinks: Odlicna ZABA curo!!  Auto je vrhunski ocuvan i ako je tvornicka farba i tapecirung, nista ne dirati (u takvom stanju svakom ozbiljnom kolekcionaru vrijedi vise od restauriranog!!), nikakve restauracije , obnove i slicno, samo ulickavanje i konzerviranje, u slucaju da je dole nesto trulo, samo te dijelove pazljivo izlimarit bez dotikavanja gornje limarije koja izgleda OK!! :byeg:

Hvala.  :biggrin:

Farba i tapecirung su tvornički, i neću ništa dirati kao što mi je i savjetovano. Nazvat ću Gogota s Pulca da ga dođe pogledat, a neću dati nikakvom uradi-sam majstoru da prčka po njemu.

Offline Rijeka KV

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #13 : 25 Srpnja, 2014, 20:21:33 »
REALNO, ako ti netko nudi neke sitne pare (SITNE PARE SU OVO STO SE NUDI NA NJUSKALU) , ovaj auto je izgleda jako uredan i od prvog dana u obitelji , daklem ima cijelu povijest, nije izdelanac kakve vecina vozi (MYSELF INCLUDED) i od pocetka ja dio vas eobitelji. Ako netko da nemoralnu ponudu (Nek vodilja budu cijene njuskala i mobile.de) , zasto ne prodati to.

Auto nije u idealnom stanju. Ima ogrebotina i oštećenja, ali se takve stvari ne vide baš dobro na slikama. Zato je bolje da zovem nekog stručnjaka da ga osobno pogleda. Auto JE član obitelji, ali je sad došao u fazu da nešto ozbiljno poduzmem oko njega. Nema smisla da samo stoji u garaži kao do sada.

Offline Rijeka KV

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #14 : 25 Srpnja, 2014, 20:30:31 »
Dečki znate kaj???Bojim se da nije  to 1.travanj ,pa nas koleg-a-ica samo ne isprobava,kad se nije ni pošteno predstavil-a!!! :hi:

Žao mi je zbog zabune. Nisam imala pojma da se treba predstaviti, htjela sam samo pitati iskusne forumaše da li se smije upaliti auto koji dugo stoji. Na kraju sam ovdje saznala i puno drugih korisnih informacija.