Auto uvežen 1997g u Hr iz švice, pratio sam ga zadnjih 2god dok je stajao na parkingu, no vlasnik je tražio previše novaca i nisam si mogao priuštiti , sve dok njega nije stisla kriza kada je konacno spustio cijenu
jedini u Hr, i planiram ga samo obnoviti di ce trebati, i zamijeniti sitnice sta ne valja, uglavnoom se 90% posla svodi na skini-rastavi-operi-pobrusi-prefarbaj-slozi
Oprema: sve živo :D
el. podizači stakala, el. pomicanje retrovizora, centralno, alu felge, 4 diska, abs, klima, grijanje siceva, grijanje retrovizora, tempomat, originalan radio sa kazetofonom s el. antenom, el. šiber, progresivni servo
i ECS(Electronic controlled suspension), ali on jedini ne radi pošto su pametnjakovići izvadili neke dijelove i sistem na vrhu amortizera tako da ga ni nemogu osposobiti
Auto ima 281kkm, ne dimi ništa, 2.4, 124HP, 189Nm, automatik i ide jako fino i udoban u pm :D
Evo malo slikica, tek sam ga stigao samo malo oprati i ispolirati
Jednom davno :D , dok sam samo slinio nad njim

i konačno moj :D

a sad malo slikica

stražnji ventilirajući diskovi 8)

before

after

ispoliran :D

i dobio sve originalne papire uz njega, auto je uvežen iz Švicarske tako da nije ni čudno zašto ima tolko toga od opreme :D

i servisiran je u ovlaštenom servisu sve do 1997 odnosno 136kkm kad je uvežen u HR :D
Poceli su neki sitni radovi, zapekla se mašinica za pranje stakla, i naravno nemože se skinuti bez skidanja prednjeg branika :D

i kad se rastavila mašinica show :D

pa se opralo i ocistilo

i dela ko novo :D

i takoder radi senzor za razinu tekućine i za pranje svjetla i za pranje stakla

složila se radio antena, sad radi kao nova, skroz odd gornje točke do skroz donje točke
zamijenio se okvir retrovizora, fala bogu sta imam dijelova za njih :D
stavljen čepić na bravicu od prednje haube
popravljen prekidač za paljenje svjetla
i stavljen originalni prednji ovjes(amortizeri su bili od eclipse 1g, a opruge pitaj boga od cega je to, vjerojatno kombi ili nesto tako posto su jako debele

sa originalnim ovjesom je sada tako udoban, uff, baš ga je gušt vozit, i niži je za nekih 2,5cm
nabavljenje original felge 15" iz Budimpešte

evo uređene felgice, još samo čepove nabaviti, i kompletne su, stavljena gore original dimenzija gume 195/60/15
malo tokom brušenja

i pofarbane

montirano

ovo je jedini set u hr koji sam vidio :D