Limarija skoro nista, na 2 - 3mesta ispod, na kraku šasije ima sitno na par mesta i na sajtnama, ali ništa bitno.
Najviše posla oko enterijera a planiram da uradim motor generalno, nabavio sam nov karburator itd. Treba kompletan izduv promeniti i još dosta stvari da bi auto bio u originalnom stanju.
U svakom slučaju posla na limariji skoro da nema, vrlo malo od ispod.
P.S.
Ako slučajno neko ima naslone za prednja sedišta u Pergament boji (da nisu pocepani) neka javi da trgujemo
Zaboravih da kazem - presvlake prednjih sedista (ledja) u Pergament boji BMWne prodaje vise, tj. status je DISCONTINUITED. Trazio sam na ebay poslednjih godinu dana, nigde nije bilo, ali mi se I to posrecilo u februaru (veljaci :-) ), nasao sam ih na UK ebay - tip je imao nove, stajali mu od 1994-te. Dao sam pravo malo bogatstvo za to, ali stigli su u Beograd I sad imam presvlake prednjih sedista komplet nove - deo za sedanje sam ranije narucio u BMW-u, to se jos uvek pravi ali samo za 320/6 I 323i (ima razlike u odnosu na 315, 316, 318i). To je malo odstupanje od originalnosti auta, al bitno je da je boja ista - Pergament