Ma OK je skroz..svako ima svoju viziju i pravo da za svoje novce udesi auto kako hoce i da ga to cini srecnim...Ono sto je moj zakljucak posle 3 godine rada na auti i gomile potrosenog novca: Najbolje je naci perfektno sacuvan model, od prvog vlasnika sa malom kilometrazom, garaziranog, sa original dokumentacijom - i ako treba platiti i 15000 EUR, sesti za volan, voziti i uzivati....Verujte ljudi to je bolje nego potrositi 15000 EUR za restauraciju i 3 godine zivota...Sad sto jeste jeste - kad restauriras, dobar deo posla sam radio sam pa to cini zivot malo zanimljivijim (sta bi inace radio vikendom u slobodno vreme - isao po kaficima, pio pivu, lezao kuci...ja bar nisam taj tip, uvek mi treba akcija) ali kad ti limar uzme auto i kaze da ce biti gotovo za 6 meseci a bude gotovo za 30 meseci....e to vec, sto bi se kod nas u Srbiji reklo, "jede dzigericu". Najbolje brate istresti pare i kupiti auto od dede, npr. penzionisanog oficira ili tako nesto koji je auto cuvao i gledao kao boga...Verujte da takvih auta jos ima, samo treba biti uporan