Evo, kao što sam najavio, predstavljam svoju kršinu:

Dakle, radi se od 315-ici, boja Saphirblau metallic.
Auto ima oko 120 000 km, u obitelji je od kada je bio nov.
Auto je potpuno originalan, osim što je ugrađena (i atestirana) plinska instalacija.
Auto je bio vožen do negdje 2010, nakon toga je odjavljen i stoji u garaži. Povremeno ga upalim da sve ostane funkcionalno.
U bliskoj budućnosti planiram ga vratiti u promet i riješiti stvari koje zahtijevaju dotjeravanje, a na forumu očekujem hrpu pametnih savjeta za što bezbolnije rješavanje tekućih (i krutih) problema

Dakle, ono što bi trebalo napraviti:
- štelanje karburatora (ideja tko i gdje?)
- anlaser ponekad ne uzubi, pa je potrebno pomaknuti auto da zavrti (pretpostavljam nije neki problem za srediti)
- tapeciranje sjedala i novi "tepih" (vozačevo je malo dotrajalo) suvozačevo i stražnje su kao novi, ali bih volio sve urediti kako treba
- što se limarije tiče, mislim da nema potrebe lakirati sve nanovo, imam meštra koji bi sredio neka manja oštećenja s parkinga i slično
- trebalo bi zamijeniti ove kapice na felgama (ili samo značku)
Svojedobno sam od momka iz Jadranova kupio 5-brzinsku getribu, koju je ideja ugraditi umjesto postojeće 4-brzinske.
- ostale stvari mi nisu prioritet i sređivale bi se malo po malo.
Dakle, auto je kompletno originalan i karoserijski u rekao bih savršenom stanju obzirom na godište ('83) i mislim da ga se svakako isplati sačuvati i vikendom uživati u njemu. Da nisam bio odlučan, te čarobne 2010. bi ili završio na smetlištu ili bio prodan u bescjenje

Poruke, želje, pozdravi?