Pod ''na Hreliću'' mislim na ono kad lik prodaje đumbus željezariju rasprostrtu na deci, uglavnom kariranog uzorka,a ne one kineske/tursko/rumunjske šrot poluproizvode u Blister pakiranjima.
Na tim buvljacima se zna piknuti tako ''fora stvari'' da je to čudo. neki dan sam na našem ''lokalnom buvljaku'' pričao baš sa našim članom tu sa foruma koji je rekao da je lik ispred njega kupio
puuuunuuu puncatu kutiju tokarskih noževa, vidija, svrdla, svega i svačega ''po kili''.
Ja sam za 10kn na Preluku uzeo Gedore 19 ključ kombinirani okasti-vilica. Bio je 20kn. Druženje sa Overgroznim mi je pomoglo u ciganje...nj... Pardon - cjenkanju.

Dobro ga oprao pa natopio ga sa WD-om, isprao i sija kao babina srebrnina. Ključ, ne OVERGROZNI...

I da - ključ je ''je...PIIIP!!!...be mater''

kvalitete.
Kolega je kupio parang (onaj vaš cifer-šlifer-flašen-kako-već-cug) za 350kn nakon cjenkanja i skidanja ''Evo, sto eura, daj što sam ja dao za njega i tvoj je - samo da se riješim, teško ga je za nositi, star sam, nisam mlad, kosti mi škripe svako jutro...'' Parang je mrcina sa dva LANCA dvije KUKE i nosivosti 5 tona. Maltene toliko dođe ''po kili željeza''.
E moj Luka... Luka.. Niiikad čovjeka od tebe... Ti si baš prava glina za modeliranje Karamarkove vojske...

Troler, spamer, galamđija... Tc tc tc tc...