Aaa hahahah... Što obožavam ovaj forum.

Jedan ''Karamarko'' odmah skače na ''crvene bandite'' i pokušava jedan takav poduhvat minimalizirati, a ''stara garda'' odmah ''skače u obranu''.

Ajmo ljudi ovako... Realno.

Stojka je krenula - Stojka je stigla. Ameeeeeen. Svi koji kažu ''je da, ali...'' neka lijepo sjednu u bilo koji drugi Auto i neka to obave. nebitno je li to ''stara hrga'' ili ''oldschool auto'' ili ''moderni novi auto''. Najvjerojatnije će do cilja doći, baš kao što i deda kaže - svi koji su se pripremili i koji su sposobni sami sebi obrisati dupe. Svi drugi - neće stići pa ni sa helikopterom da ih direktno voze jer ako si nesposoban - nećeš znati ni do helikoptera doći. Ameeeeeen.
što se ''novih'' vs ''starih'' pila tiče - budimo realni. ja, bez obzira koliko volio Četvorku... Da ipak moram birati neko hard-ubi-deri-peri-đipaj-skači-lomi-po-kamenju ipak bi izabrao neku provjerenu hrgu od kakve Toyotusine, Nissančine ili pak neki žešći Defender ili pak - Unimoga.
To da je ''bolje imati staru hrgu'' definitivno stoji jer - veću paletu kvarovamožeš otkloniti sam po sistemu ''žica-kombinirke-šelna-datulja-banana-kikiriki umjesto štifta''...
S druge strane - evo jedan od primjera ove nebuloze ''novi terenci''. Na rallyu Budapest-Bamako (samo malo izguglajte kakva se vozila na taj rally prijavljuju

), a koji je nama četvorkašima bio vrlo interesantan radi jedne simpatične mađarske posade u Renaultu 4

, na samom početku rallya prije nego li su se ''otisnuli u nedođiju'' - jedna Toyotusina land Cruiser je - stala.

Cvrc! Prc! Novo vozilo, pripremljeno za extra heavy duty uvjete - prc! gecrk.
I za kraj... Sve ovo pišem saaaaamo zato jer... zašto jedna ''glupa bezvezna smećarska Zastava'' ne bi mogla proći ovo što je prošla.

Zašto se toliko ljudi tome iščuđavaju? Zašto ljudi toliko te aute omalovažavaju?
Evo - moj frend koji je vozio Stojku sam kaže:''Ma nema tih para da bi se više vozio u tom autu.''