Autor Tema: Vespa world days 2015 Biograd  (Posjeta: 15897 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Darjan

Odg: Vespa world days 2015 Biograd
« Odgovori #15 : 17 Lipnja, 2015, 20:26:10 »
Evo par slika i od mene...

"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline Darjan

« Odgovori #16 : 17 Lipnja, 2015, 20:26:58 »

"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline Darjan

« Odgovori #17 : 17 Lipnja, 2015, 20:27:39 »
url=https://flic.kr/p/unbtUN][/url]

Offline Darjan

« Odgovori #18 : 17 Lipnja, 2015, 20:28:24 »

Offline Darjan

« Odgovori #19 : 17 Lipnja, 2015, 20:28:57 »

Offline Števa 071

« Odgovori #20 : 17 Lipnja, 2015, 21:59:21 »
Ja sam vidio nekoliko na autoputu prema KA auti s prikolicama koji su vozili i po 4 vespe ,misli da du bili NL tablica
elektrika i mehanika ,Ex Volvo servis.   http://www.autoklima-hrastinski.hr

Offline Dare

« Odgovori #21 : 17 Lipnja, 2015, 23:29:15 »
Ovdje je puno Vespasa koji smo ostavili dusu i srce u Biogradu.
Svatko tko pokusa sudit i trazit dlaku u jajetu nek se prvo sjeti da je ovo organizirala skupina amatera i entuziasta, a ne neka agencija.
Onaj tko nije bio bolje da suti, onaj tko je bio znat ce o cemu pricam...
Porsche 911 obična je Buba s još dva cilindra

Offline trajkeša

« Odgovori #22 : 18 Lipnja, 2015, 07:30:03 »
Svatko tko pokusa sudit i trazit dlaku u jajetu nek se prvo sjeti da je ovo organizirala skupina amatera i entuziasta, a ne neka agencija.

:good: :good: :hi: :hi:

Offline robert1

« Odgovori #23 : 18 Lipnja, 2015, 09:58:19 »

:moto: :yahoo: :thmbup: :byeg:
Screwed by Šarafoteka...www.scharafoteka.hr

Offline Renegade

« Odgovori #24 : 18 Lipnja, 2015, 11:18:10 »

Sutnja je hrvatski usud, nikad nitko ne smije, iz ovih ili onih razloga izreci svoje misljenje. Jer bilo sto osim rijeci hvale znaci mrznju, jal, protivljenje, iskonsko neprijateljstvo.
Dare, ocjena je plus tri. Niste osigurali dovoljno gadgeterije (znam, nije bilo novaca ali to - nije opravdanje). U Zadru niste imali nikakav program na Rivi od dolaska pa do odlaska na veceru. Niti ste imali osigurane zahode niti hranu i pice drito na Rivi. Zasto - ne znam. Dolaskom u grad, zauzeli ste SVE trake, pratnja NIJE drzala ucesnike kolone u desnoj traci vec ste blokirali na vise od pola sata cijeli Zadar. Negdje s pravom i potrebom, negdje bas i ne.

Misam bio u koloni, nisam bio na susretu jer nisam imao vremena ali sam bio u Gradu i na poluotoku kad ste dosli.
 I jedini sam isao vespom u kontra smjeru - jer sam morao (moja su mi djeca ipak vaznija nego svi vespa susreti ovog svijeta i prosao bih i kroz policijski kordon ako bih trebao) i ja sam uspio izici iz grada ne docekavsi kraj kolone kao ostali patnici koji su se zatekli na ulici u automobilima........
Onome tko je izmislio Facebook treba dat Nobelovu nagradu!
Svi su našli  misto di mogu srat do mile volje, a ja ih ne moram ni slušat ni čitat!

Offline Renegade

« Odgovori #25 : 18 Lipnja, 2015, 11:21:13 »
bitno da su svi živi došli i ošli...magistrala je to

Za svaku pohvalu je kako je cijeli susret prosao izuzetno mirno. Jednu jedinu kradju su policajci rijesili za tri dana i vespa je vracena vlasnici. Svi su otisli zivi, zdravi, s odlicnim reakcijama.
Onome tko je izmislio Facebook treba dat Nobelovu nagradu!
Svi su našli  misto di mogu srat do mile volje, a ja ih ne moram ni slušat ni čitat!

Offline robert1

« Odgovori #26 : 18 Lipnja, 2015, 11:45:05 »
Neki si nisu u stanju organizirati ni svoje dvorište... Svaka konstruktivna kritika je ok, ali skupit na hrpu cca 5000 Vespi, a od toga je bilo bar pola taljana i održati red...Neki ni s 1000 Matchbox autića to nebi uspjeli... :suicide:
Screwed by Šarafoteka...www.scharafoteka.hr

Offline Bajadera

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: VW 1200j , Vespa P125X - Debela Bertha, Vespa 150 - Starica
« Odgovori #27 : 18 Lipnja, 2015, 16:36:01 »
To je to...  :drinks:  :drinks:  :drinks:  :drinks:
AIRCOOLED RULES

Offline Lav

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • Vespa klub Hrvatska
  • Vozilo:: Fiat 127 1976, Zastava 850 1981
« Odgovori #28 : 19 Lipnja, 2015, 01:01:56 »
Ne pizdi bez veze da ovako moram rec i hrana i pice su bili na rivi osobno sam djelio  :cofee: nerazumin  kako nesto tako moze se izjavit pogotovo nakon recenice
"Na susretu nisam bio" onda odakle znas sta su imali ili nisu imali ili pizdis bezveze
lipo sta te zanima imas moj tel javi se popit ce mo kavu pa ti mogu rec stvarno stanje bez jala izmisljanja i ostalih sranja sta i kako je bilo pozzz od lava
I DON\'T NEED SEX THE GOVERNMENT FUCKS ME EVERY DAY!!

Offline Dare

« Odgovori #29 : 19 Lipnja, 2015, 10:10:28 »
Dare, ocjena je plus tri. Niste osigurali dovoljno gadgeterije (znam, nije bilo novaca ali to - nije opravdanje). U Zadru niste imali nikakav program na Rivi od dolaska pa do odlaska na veceru. Niti ste imali osigurane zahode niti hranu i pice drito na Rivi. Zasto - ne znam. Dolaskom u grad, zauzeli ste SVE trake, pratnja NIJE drzala ucesnike kolone u desnoj traci vec ste blokirali na vise od pola sata cijeli Zadar. Negdje s pravom i potrebom, negdje bas i ne.

Misam bio u koloni, nisam bio na susretu jer nisam imao vremena ali sam bio u Gradu i na poluotoku kad ste dosli.
 I jedini sam isao vespom u kontra smjeru - jer sam morao (moja su mi djeca ipak vaznija nego svi vespa susreti ovog svijeta i prosao bih i kroz policijski kordon ako bih trebao) i ja sam uspio izici iz grada ne docekavsi kraj kolone kao ostali patnici koji su se zatekli na ulici u automobilima........

Lijepo sam ti napisao da je ovo radila skupina amatera, koji su osigurali sve sto su mogli. Lako je sad pametovat, niste osigurali dovioljno gadgeta, a bilo ih je jos u nedjelju, niste imali piće, a imali smo da smo jeli jos u nedjelju.  Tolko te ima po svim forumima, a nis koristi.
Sto nisi imao muda i ukljucio se prije svega pa se zauzeo za gadgete? Zauzeo se da bus ti terao 1600 bezobraznih taliana u desnu traku? Lako sad iz fotelje trebali ste ovo trebali ste ono. Mi smo napravili najbolji Svjetski susret do sada i to nisam ja zakljucio, niti Loren, nit Robia. To je zakljucilo predsjednistvo Svjetskog Vespa Kluba.

To sto si ti MORAO ici u kontra smjeru je apsoluto tvoj problem i tvoj prometni prekrsaj. Ako ti se zurilo nisi uopce trebao doci na poluotok. Danima prije u svim lokalnim medijima se upozoravalo na pola satni prometni kaos. Znaci nismo ispali iz vedra neba, nama je policija dozvolila zatvaranje traka i semafora tih pola sata. A tebi nitko nije dozvolio konta smjer. Ovih par neinformiranih ljudi koji su se zatekli u autima zalim, al opet ponavljam sve je bilo najavljeno!!
Uostalom zivite u turistickom gradu, pa kaj bi vi??? Da se samo spava po apartmanima i lize sladoled??? Ovaj susret je bio "tezak" oko pola miliona eura. Ta lova je zavrsila u tvom gradu, ne u mome gradu. I opet ne valja "zatvorili ste grad na pola sata" Daj zamisli problema u turistickom gradu....

Program je postaojao za sve SUDIONIKE, a ne za promatrace koji voze u konta smjeru.
Svatko je imao kod sebe program sa daljnjim zbivanjima...

Imas pravo sudit da, ali nemas pravo sudit na termelju pola sata ili sat koje si proveo kao PROMATRAC,a ne kao SUDIONIK. Takodjer nemas pravo suditi o Vespa susretu na kojem kolko ja znam nisi nikad ni bio? Ako i jesi, bio si na lokalnom susretu, a na medjunarodnom ovakvog tipa sigurno nisi.

živio  :hi:
Porsche 911 obična je Buba s još dva cilindra