Autor Tema: Vespa world days 2015 Biograd  (Posjeta: 15912 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Renegade

Odg: Vespa world days 2015 Biograd
« Odgovori #30 : 19 Lipnja, 2015, 12:07:27 »

Lave, ne mogu ja pizdit jerbo nisam iz Splita.  ;D Ono sto sam napisao stoji i dalje.

Dare, sto ti uopce znas o meni? Tko si ti da bi meni zabranio i odredio kad cu ja ici u svoj grad?????? Jos se usudjujes docirati i srati tipicno prepotentno purgerski????? Ma tko si ti da ces meni odredjivati sto cu ja i kako suditi?????
Pa ne mogu vjerovati.....

Nakon ovih rijeci ovdje napisanih sam sretan sto nisam sudionikom tog desavanja, sto nisam osigurao potporu Turisticke zajednice Opcine Sali, same Opcine Sali, sto nisam napravio ama bas nista sto sam svojevremeno bio ponudio napraviti.

Dare, kad je program postojao samo za sudionike, koji ste mi krasni kurac onda isli u grad, sto niste otisli fino na Sepurine i uzivali jedni u drugima?

Dare, jebe se meni za medjunarodnim vespa susretima, imam ja i pametnija posla u zivotu.

Svetim volovima se ocito ne smije uputiti nijedna rijec......

Idem skinit s vespe nalju Vespa kluba Croatia. Ionako nisam clan.
Onome tko je izmislio Facebook treba dat Nobelovu nagradu!
Svi su našli  misto di mogu srat do mile volje, a ja ih ne moram ni slušat ni čitat!

Offline robert1

« Odgovori #31 : 19 Lipnja, 2015, 13:55:15 »

Dare, sto ti uopce znas o meni? Tko si ti da bi meni zabranio i odredio kad cu ja ici u svoj grad?????? Jos se usudjujes docirati i srati tipicno prepotentno purgerski????? Ma tko si ti da ces meni odredjivati sto cu ja i kako suditi?????
Pa ne mogu vjerovati.....

Nakon ovih rijeci ovdje napisanih sam sretan sto nisam sudionikom tog desavanja, sto nisam osigurao potporu Turisticke zajednice Opcine Sali, same Opcine Sali, sto nisam napravio ama bas nista sto sam svojevremeno bio ponudio napraviti.

Dare, kad je program postojao samo za sudionike, koji ste mi krasni kurac onda isli u grad, sto niste otisli fino na Sepurine i uzivali jedni u drugima?

Dare, jebe se meni za medjunarodnim vespa susretima, imam ja i pametnija posla u zivotu.

Sve si rekao o sebi, Rene gade...
Screwed by Šarafoteka...www.scharafoteka.hr

Offline Renegade

« Odgovori #32 : 19 Lipnja, 2015, 14:17:27 »
Sve si rekao o sebi, Rene gade...

U cemu je tvoj problem?????
Zbog cega se sad ti kacis? Zbog cega ti vrijedjas?
Svi su našli  misto di mogu srat do mile volje, a ja ih ne moram ni slušat ni čitat!

Offline Darjan

« Odgovori #33 : 19 Lipnja, 2015, 14:29:10 »
Nije lako organizirati susret svjetske klase s 5000 sudionika, zamjerke se svakako mogu naći i to ne treba nikoga začuditi, ali s obzirom na broj sudionika i posao koji je bio pred organizacijskim teamom, nema razloga za previše kritika.

Uzevši u obzir priliv novca u Zadarskoj županiji, dugoročnu turističku promidžbu za Hrvatsku, kao i velik broj zadovoljnih sudionika, svakako se treba priznati da je napravljen odličan posao.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline robert1

« Odgovori #34 : 19 Lipnja, 2015, 14:43:14 »
U cemu je tvoj problem?????
Zbog cega se sad ti kacis? Zbog cega ti vrijedjas?

U ničemu... Kačim se jer si foteljaš... Ne zoveš se Rene gade...?

Offline Renegade

« Odgovori #35 : 19 Lipnja, 2015, 14:44:24 »
Moj Darjane, svetim se volovima niti jedna kritika ne smi uputit.
Reci ric koja je kriticna i dozivis salve napada, pa i osobne.
Sto bi bilo da sam, nekojim slucajem, ostao i bio dijelom zadarske organizacije susreta? I tada bih bio kritican, kao i sada (a mozda i zesce)....
Lako je primiti hvalospjeve, tudje misljenje koje ne ide u prilog jako, jako tesko.....

Lipo je jedan reka, makni se dok ti je navrime....

Offline Renegade

« Odgovori #36 : 19 Lipnja, 2015, 14:49:22 »
U ničemu... Kačim se jer si foteljaš... Ne zoveš se Rene gade...?

Ohoho, falija si. Nisam foteljas vec trosjedas. Lezim na trosjedu.

Zasto vrijedjas? Znamo li se? Koliko znam - ne. Kako mislim, tesko cemo se i upoznati. Pogotovo jer forsiras vrijedjanje. Shvati, nisu svi kao ti.

Usput, ne krsis li ti pravila foruma reklamirajuci svoju shupu u potpisu?

Offline cake

• Antique Member
« Odgovori #37 : 19 Lipnja, 2015, 15:00:24 »
Ljudi amo udrit brigu na veselje
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!!

Offline robert1

« Odgovori #38 : 19 Lipnja, 2015, 15:02:50 »

Usput, ne krsis li ti pravila foruma reklamirajuci svoju shupu u potpisu?

Kad već znaš čitati, tebe se tiče ono ispred reklame... Mi prepotentni purgeri svašta smijemo... :rofl:

Offline robert1

« Odgovori #39 : 19 Lipnja, 2015, 15:29:15 »

Offline Dare

« Odgovori #40 : 19 Lipnja, 2015, 17:02:12 »
Renegade, sve pet. Vidim da si se uzrujao.
Ajmo smirit tenzije. Ipak se znamo i popili smo kavu jednom prilikom.

Nije nama do prepiranja, al kvragu ti si ipak vespas. I od svega lijepog sto se zbilo prosli vikend, a zbilo se nebrojeno puno lijepih stvari ti si samo imao za navest propuste amatera i nista vise.
Da si prije propusta napisao dvi tri lijepe rijeci o susretu nebi uopce doslo do ovog ovdje.
Na susretu su bili i volontirali tvoji prijatelji, poznanici, znanci....

Ako ne zasluzuju jednu lijepu rijec onda ebo Vespe i poznanstva i druzenja....
« Zadnja izmjena: 19 Lipnja, 2015, 17:04:52 Dare »
Porsche 911 obična je Buba s još dva cilindra

Offline Renegade

« Odgovori #41 : 19 Lipnja, 2015, 17:03:43 »
Napisao sam poslije, ne prije......

Offline chaos

« Odgovori #42 : 19 Lipnja, 2015, 23:45:15 »
Citat: Darjan
Uzevši u obzir priliv novca u Zadarskoj županiji, dugoročnu turističku promidžbu za Hrvatsku, kao i velik broj zadovoljnih sudionika, svakako se treba priznati da je napravljen odličan posao.

Bez dvojbe, lani su bili Harleyi, ove godine Vespe, a za dogodine stvarno ne znam tko bi moga biti. Budimo realni, za okupljanja u Biogradu se daleko čulo.

Svi ovi vespaši su manje više uzeli 15-ak dana godišnjeg za ovaj susret i sigurno će ih se viđati još po ciloj HR.
E sad, Darjane, o prilivu novca, to ti je u DU jedan jedini kruzer!!
Svaka čast našem ministru turizma, ali bolje bi mu bilo da je staja sa strane i gleda "mališane" kako se voli i pali... i da je malo više uložija u promidžbu tog međunarodnog susreta - o svemu su mediji tribali brujati bar tjedan dana (e onda bi od te buke moga pobići u podrum i meknuti si kacigu).

Organizatori su možda amateri, al svaka in čast na susretu.
Skužajte na onom što smatrate kritikom  :P
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline Fergazer

• Senior member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Stara krama
« Odgovori #43 : 20 Lipnja, 2015, 07:31:37 »
Šteta što neke mama i tata nisu organizirali u djetinjstvu da sad ne moraju biti takvi kavi jesu. Svijet je prepun raznolikosti i eto nekom se dogodi da bude debil. Tu se na žalost više ne može ništa i on sa time mora živjeti do kraja života.

Susret je bio veličanstven.Ako ovakav susret organizira tako mala ekipa, sa tako malim sredstvima u tako maloj i jadnoj zemlji u kojoj žive jadni ljudi sa ne znam ni ja koliko nezaposlenih, blokiranih,... ali i poneki debil ili ne znam kako ih nazvati, ali sam siguran da će se sami prepoznati je nešto sto zaslužuje svaku pohvalu.

Kada se na završnoj večeri na binu popne predsjednik Vespa World Cluba i kaže hvala Timu Croatia na veličanstvenom susretu najboljem do sada onda su glupi komentari neupućenih i ne prisutnih na susretu apsolutno nebitni.

Hvala svima koji su sudjelovali na susretu i onima koji su ga organizirali da sve skupa bude veličanstveno kako je i bilo!

Offline zoranR

• Antique Member
« Odgovori #44 : 20 Lipnja, 2015, 09:34:27 »
Kad amateri organiziraju nešto i prođe bez policije i hitnih službi-sve je uspjeh... :drinks:
low & slow...