Ma dečki

dajte pustite te kavanske priče tko je bio bolji ili lošiji....
to me podsjeća na vrime kada sam imao 18 godina u riti.....

Tko je brži to jako ovisi o puno faktora...posebno kod amatera na cesti ...

.sjećam se sa 600R peglam zavoje od Karlobaga prema Starigarad paklenica kad ono vidim jedan jugo se jako dobro odupire jer obično kada mi se otvori draga ako sam brži auto koji pratim je više tjemenu zavoja no ovaj jugo nekako se jaako dobro drži.....razlika jest ali nekako premala....
tad reko da ga prostudiramo....kad sam ga sustigao....lik je fantastično dobro poznavao cestu tako da nije kočio gdje sam ja kočio a kad je trebalo kočiti radio je to puno kasnije ....

sjećam se onih utrka Trieste - Fiume.....nije ni čudo što su Slovenci napalili policiju....kod podgrada ošurila me pegla u onoj borovini a kad sam izašao na ravnicu nije ga više bilo....vozi vozi no nema ga ----ni dan danas mi nije jasno što je bilo...ni tko je bio ali je svakako bio itekako dobar driver....
stoga pustimo te

tko je bolji tko gori....

ovdje govorimo o alfi i njezinoj tehnici...da ako mogu da dam kolegi poneki savjet koji mu može pomoć...ako i vi imate neki pametan savjet dajte ga, svaka je informacija dobrodošla jer jedino timski rad daje rezultat....
negdje oko 60 000 km mi je prolupala u motoru kao sam vrag....reko ma nije vrag pa točim unutra samo AGIP SINT due milla....skinuo remen sa alternatora i pumpe vode kad ono tišina.....prolupala pumpa vode.....kada sam skinuo gledam MADE IN SPAIN....reko šteta Talijani da ste spali na španjolce...i rušite ugled autu.....remeni zupčasti idu doli na 60 000 km....triba skinut haubu i kiler kompletno.....da se more komotno radit....pa se ne čudim audiju danas kad se za isti posao mora sve skidat doli...