Opet se malo radilo na autu.
Kupio sam akumulator pa je problem sa paljenjem riješen. Poslušao sam savjet kolege, kupio 45 Ah akumulator, stari dao pod račun i sada idemo dalje... Pali odlično, vergla veselo i to je najbitnije.
Od šminkanja isprobao sam srediti zadnju policu jer je bila očajna. Lesonit ispucao, runio se, a nije baš dobro držao ni na kopči koja drži presvlaku zadnje klupe. To sada izgleda ovako:

Nije nešto bajno, nije odrađeno vrhunski ali sam napravio sam sa minimalnim sredstvima i to sve skupa sada izgleda daleko daleko bolje nego što je bilo. Za sada ću se zadovoljiti tim rješenjem.
Ono što svakako treba izmjenu je lanac i popratni dijelovi oko njega. Dojavom i brzom reakcijom su djelovi nabavljeni i čekaju samo malo vremena da ih ugradim. Veliko hvala Boži i Matiji za ovo. Uz izmjenu lanca plan je staviti i novu vodenu pumpu makar ova radi bez greške ali neka se ta priča zaokruži.

Također, Siniša mi je pomogao doći do još jednog novog lanca i reparaturnog seta za karburator. Lanac ide u rezervu, skupa sa ostalim dijelovima, a karburator ćemo osvježiti skupa kada će se raditi lanac. Hvala Siniša.
Sve skupa sam sa mehanikom pri kraju. Ima još nešto posla ali napredujemo tempom kojim sam zadovoljan. Kadettić je na cesti svakodnevno, kilometre skuplja kao moderan auto i ako nastavi ovim tempom, do registracije u drugom mjesecu će se ozbiljno približiti brojki od 30.000km u godinu dana. Respect GM-u za to.
Nadam se da će mehanika biti sva 100% prije Božića i da u 2017. godinu ulazimo sa limarskim radovima. Nije kritično sa limarijom, ključni dijelovi su dobri ali postoji nekoliko problema koje treba riješiti i potom kompletan auto obojati na novo za godine koje slijede i nadam se još više kilometara.