Odlican poso
Mene zanima jedna stvar
Znamo da im je zadnja osovuna odnosno gdje se srajfa slaba tocka i da tu istruli
Da li se moze taj dio sasije slagati dok je karoserija gore
Ili se mora skinuti da bi se to moglo rijesiti?
Nisam nikad to vidio pa pitam
U teoriji je moguće ali to obično ispadne nikako i drži godinu dvije i onda opet.
Najčešće se desi da rupe uteku i onda zadni most stoji ukrivo i izgleda kao da su zadnja kola jedno pola metra lijevo ili desno u odnosu na prednja.
Svakako pametniji potez (ako očeš dulje voziti R4) je skinuti karoseriju i napraviti kako treba.
koliko ja znam za r4 ima kupiti do jedan lim koji je potreban za restauraciju
Dosta toga ima. U zadnje dvije godine pogotovo....ko što frik reče...možeš i novu šasiju kupiti.
Kad sam se ja bavio limarijom na ovom r4 pola toga nije bilo za nabaviti nergo sam morao raditi iz golog lima.
I danas dosta komada nemaš.
Sreća je da su na R4 komadi manje više ravni pa ih je lako složiti iz ravnog lima
Sretno, nadam se da je boja ostala ista
Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Strpi se do kraja pa ćeš sam vidjeti

Petak svaka čast
odlično si ti to sredil .. samo ček nisam skužil jel to Frikova tema i auto ili tvoja
mislim kolko lik piše količinski ... (Frik otvori si svoju temu) pusti čovika na miru 
Neka frika, nek priča.....razglabali smo o voj čvrkici satima što uživo što telefonom, emailom, viberom i ostalim oblicima moderne komnikacije.
Upoznat je s projektom od ranih dana i zna dosta problema koji su se dešavali putem
On ti ga dođe ko glasnogovornik.
Biti ću iskren, nisam nikada posumnjao u tebe........
Hvala kolega!