Dok je bio prvi put u ZG na drugim felgama bio sam zainteresiran jer je imao fuxice na sebi, kasnije je otisa u pulu, stavljene su sad ove serijske felge, ja nisam htio uzeti jer ako tvrdis ko prodavatelj da auto nije diran, da je tvornicki onda auto takvo mora biti, a dalji je dobar, je jer su svi davno umrli, gdje koji se pojavi, ali ne kontam spiku kad se nesto prodaje kao da netko tko to dodje vidjeti nece pregledati auto, da nebi bilo nesporazuma, ovo je donar dobar primjerak ali koji treba bojanje, kumplung i jos neke stvari jer sam od onda kupio prodao dosta suta pa sam ga resetrirao, sjecam se da je obojan keder stakla na vratima, nihansa nije ista jer du bojani bokovi, pa vrata, pa svasta nesto, auto je ravan i nihe imao vecih udaraca, ali je netko jebeno sktr bio i radio parcijalno, taj auto da sam uzeo bio odmah dao obojati her on to zasluzuje, laiku frnomenalan a za inog tko zna idealan projekt za auto koje ima fenomenalnu osnovu jer nema trulezi i ravan je ali treba kako bi rekli amerikanci TLC, e kad to odradis inda imas vrh auto, i takodjer aj slikaj i stavi sjedala prednja i zadnja
Poslano sa mog HTC Desire 816 koristeći Tapatalk