Eto pa da i ja predstavim moje vozilo.
Dakle radi se o BMW-u E21 iz 1979. god. Auto sam kupio nedavno iz Rijeke, a poznato mi je da je prije nekoliko godina bio u Zadru. Orginal je 316 ali je ugrađen M20B23 motor iz kocke i napravljen Atest, dakle šestak, 2.3l i 150ks i obaljene izmjene na prednjem mostu. Izgleda mi doista uredno složeno, komplet struja je fino posložena, tabla je promjenjena(od kocke) i manje-vise sve funkcionira. Limarski je auto u solidnom stanju. Postoje neke stvari koje se moraju riješiti, ali ja sam generalno jako zadovoljan.
Za početak, plan mi je rješiti ovjes. Ima sitan luft u letvi volana(btw šta nemaju E21 puž?!?) i eventualno promjeniti selene i sve sta bude potrebno. Želja mi je i staviti zadnje diskove, ali da li će biti moguće, to ćete mi vi reći. Nakon toga urediti limariju(ne mislim ga rastavljati do školjke ali rješit da nema točkica itd.) i na kraju unutrašnjost i detalji(felge, tapeciranje sjedala, zamjena tepiha itd.).
Vremena je malo, ideja puno....ali nitko me nigdje ne tjera tako da cu raditi koliko budem mogao.
Na kraju krajeva i ovako i onako me svako jutro pere sreća kad se probudim pa pogledam kroz prozor, a ono ajkula gleda.... uff ...