Autor Tema: AlfaSud SVAR i ESVAR  (Posjeta: 76578 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline chaos

Odg: AlfaSud SVAR i ESVAR
« Odgovori #90 : 07 Srpnja, 2016, 14:21:09 »
Citat: dmj
i objektivno najgori auto ima svoje poklonike, a stvari koje su jednima vrline drugima su mane.

Citat:  .:ThugSoul:.
Tu nas je par kaj bi hteli mali auto, mali potrošač. Ima nas i neke kaj hoće veliki auto ni bitno kak ide. Ima nas i onih kaj hoće samo udobnost. Ima nas i onih koji samo hoće ić brzo. Ima nas i onih kaj hoće vozit brzo ali po zavojima. I svi mi bi sve ostalo žrtvovali, pa čak i do granica gluposti da dobimo ono kaj mi hoćemo. Zašto? A pa kad smo bedaki ka vole aute.

... :hi:
« Zadnja izmjena: 07 Srpnja, 2016, 14:25:28 chaos »
ko' nemoš popraviti ćekičem ... sigurno je problem sa letrikom!

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #91 : 07 Srpnja, 2016, 15:27:00 »
Do poslije drugog s. rata,dizajn nije ni postojao,svi su se bavili samo kako rješiti mehaniku,jer je tek onda razvoj  krenuo.Dizajn je počeo poslije rata i završio svoju eru krajem osamdesetih,kada su svi masovno uglavnom počeli raditi ravne kocke.
Iz tog doba 50.-70. si točno znao koji je koji auto i ne samo to,po njima si točno mogao znati iz koje je zemlje potekao.Točno si mogao skužit koji je auto talijanski,američki,engleski,njemački,francuski,japanski..............svi su imali neki svoj stil izražavanja,a od kraja osamdesetih nema šanse da to skužiš.Izuzetke nečemo sad spominjat,uvjek ih je bilo i biće.I današnjih auta ima koji su vrijedni pažnje i divljenja,ali to je raritet,tak da ne treba ni spominjat.

Offline bubuleja

« Odgovori #92 : 07 Srpnja, 2016, 20:15:31 »
Recimo kaktus citroen..al ce to bit trazen model jednog dana...uf..ili a klasss amg sa onim dodatnim spojlericima i plastikama..pa kad krene trazenje po buvljakima dijelova...hahahaha...ko je skuzio je skuzio ko tj tko nije ni nece.....cin cin cinican sem
Adio mare

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #93 : 08 Srpnja, 2016, 07:52:39 »
Moš se ti smijat, ali vidiš da su se počeli tražiti MB 190 i 124, a tko ih je do jučer doživljavao? Nakon nekog vremena svako smeće postane rijetko a kamoli auti koji su imali nešto posebno.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline bubuleja

« Odgovori #94 : 08 Srpnja, 2016, 07:57:08 »
ma to kužim još pa i moj volvo spada ajmo reč u tu generaciju...ali prika u sve šta moraš uštekat kompjuter to je nešto što nebi smjelo postat oldshool..ne govorim oldtimer da me pametnjakovići foruma odma ne vataju za rič
Adio mare

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #95 : 08 Srpnja, 2016, 11:13:34 »
Ma postače,ali samo za gledanje,jer to se nemre održavat ko mehaničke krame od prije.
Kaj napraviš sa digitalnim telefonom kad se pokvari,hitiš ga,a onaj stari na šaraf?

Offline bubuleja

« Odgovori #96 : 08 Srpnja, 2016, 11:27:47 »
Ma postače,ali samo za gledanje,jer to se nemre održavat ko mehaničke krame od prije.
Kaj napraviš sa digitalnim telefonom kad se pokvari,hitiš ga,a onaj stari na šaraf?
isto ko i #ička danas postala samo za gledanje ..niko ne mrči više sve cyber sexovi  :anal:
Adio mare

Offline driver_8

« Odgovori #97 : 08 Srpnja, 2016, 11:30:46 »
I dalje su auti 90% mehanika koja se popravlja ko i ona starinska. A senzori, elektromotorići, aktuatori itd., to se ne popravlja, to se promjeni kad crkne.

Offline bubuleja

« Odgovori #98 : 08 Srpnja, 2016, 11:49:19 »
I dalje su auti 90% mehanika koja se popravlja ko i ona starinska. A senzori, elektromotorići, aktuatori itd., to se ne popravlja, to se promjeni kad crkne.
e tih 10 posto ih jebe  :koo-koo:
Adio mare

Offline OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #99 : 08 Srpnja, 2016, 12:56:15 »
Biće univerzalni čip koji će preko USB-a prenosit podatke motoru pa neće bit problem. Problem će biti destilirat naftu u kućnoj radinosti.
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #100 : 08 Srpnja, 2016, 15:24:41 »
Aha,samo de buš ih našel.Već sad za aute stare 15-20 godina nema ničeg.Ak i nađeš košta da se usereš,bez obzira na klasu.

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #101 : 09 Srpnja, 2016, 00:14:08 »
Ja sam rekao da sad imam para,nakamaro bi si jedno 3 ista auta tako da imam neku zalihu polovnih dijelova i vozio bi se u njemu dok ili ne umrem ili dok ne nestane goriva.
Npr,prolupalo mi motorche i stop.Neisplativa strojna obrada i ko zna kolko i kakvih troskova jos na to.Moguce je da mi je Veliki Manitu poslao covjeka koji ima motorche za mene pa bih mogao kupiti agregat i ubaciti ga u auto.Da ga prodajem,spusio bi 3000 e a to nebi islo,moram popraviti jer od neke druge marke,neznam sta bi kupio kolko su mi suhoparni....
Zaliha auta i chendzaj kaj treba!
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline deda

• Antique Member
« Odgovori #102 : 09 Srpnja, 2016, 07:33:35 »
Nije ni to tak lako.Evo do sada mi ova je treča Alfa 33,sve su bile iste ,tj. 1,5,svaka ima drugačiju elektroniku,pa onda si mjenjaj kod takvih auta kad nešto krepa,svaka ima drugačije ležajeve,amortizere,pločice......A o motorima citroena GS da ni ne pričam,samo ja i još poneki znaju tajnu što točno ide na koji motor,he,he,da vidiš koje zajebancije imaju drugi a ne kuže kaj ih guzi.

Offline bubuleja

« Odgovori #103 : 09 Srpnja, 2016, 09:03:21 »
Zato Ogi ima 8 volva na zalihi..valda ce potrajat koju godinicu...mehanika do jaja...nema e od elekronike...ckne nesto cupaj sa drugog zamjeni i peglaj dalje..auti kupljeni po 200 eura komad...hahahahahahah.  Ha
Adio mare

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #104 : 09 Srpnja, 2016, 11:11:59 »
Zato Ogi ima 8 volva na zalihi..valda ce potrajat koju godinicu...mehanika do jaja...nema e od elekronike...ckne nesto cupaj sa drugog zamjeni i peglaj dalje..auti kupljeni po 200 eura komad...hahahahahahah.  Ha
E bas tako sam i mislio!Vrpa,zaliha,kamara i przi auto umjesto mlinaca,multipraktika i blendera sa 1.0 biturbo cekicalima sa 80% plastike...
-Pretpostavka je majka pogreške-