@ romyo : eto , dogodi se , zivot na kamenjaru , kamena gromada zapne tamo gdje najmanje treba , ostavi se tako godinama i korozija dalje napravi svoje .
@ opel gt dario : Ascona 4 vrata , zanimljivo mozda Ante V8 ili nekom drugom , ja vozim samo 2 vrata .
Zarada , provizija kod prodaje ili posrednistva ?! OK , svatko se snalazi kako zna , prijateljstva i poznanstva koje poznajem ne funkcionira na taj nacin , nama nije svrha zarada jedan na drugome , prijateljstvo se ne kupuje ili prodaje . Da sam unovcio sve svoje usluge imao bih nesto vise novaca ali radije sam birao prijatejstva , imam ih i ponosim se njima , mogu na njih racunati 24 h dnevno . Sad , steta kaj niti jedan nema prikolicu , dvoosovinku i C kategoriju , vec bi bila Ascona u dvoristu !

@ chaos : a sad " muljaza " , covjek dopeljao Asconu po povratku iz njemacke jer je tamo radio , auto je 10 , 12 godina odjavljen a zbog bolesti ( mozdaniudar i oduzeta desna strana , operacija kuka ) ne moze se vise brinuti o Asconi . A ljudi koji su odustali ?! Preprodavaci , glumci , foliranti , gotovani ... tko ovdje na forumu je rastavio i sastavio sam svoj projekt ?! Tko ima gotovi projekt a da ga je sam napravio ?! Jako malo ljudi , i takvi bi najvjerojatnije kupili tu Asconu . Ako ju necu ja kupiti imam vec dvojicu koji stoje u redu , ovo sa brojem Sasije se lako rijesi , nije problem , samo je stvar troskova , a to i je bilo pitanje u naslovu , sve drugo sam se vec raspitao na par mjesta i price se poklapaju . To sa brojem je rijesivo samo se nitko nece zahebavati sa time !
@ OVERDOSESPEEDJUNKIE : pa zato i je sve izvedivo kod ove ponudjene Ascone , brojevi su tu , bez obzira sto su osteceni , sve se moze rijesiti ali pitanje je isplativosti , koliko ce me to kostati na kraju ?!