Kao što ste mogli i zaključiti ako ste dovoljno pozorno popratili prošlu fotografiju u ovoj temi, u Četvrtak sam odradio osmi tehnički pregled od obnove.
Službeno mogu reći uvjerljivo najgori u tih 8 godina.
Auto je i dalje tehnički ispravan, ali su se pokazali sitni nedostaci kojima se treba posvetiti.
Evo izlista

Ručna lijeva je slabija, ali osobno mislim da nešto s tom zadnjom lijevom kočnicom nije skroz uredu i morati ću otvoriti bubanj da vidim stanje unutra.
CO je jako visok. Inače se trudim da je oko 1 jer tad auto najbolje radi
CO2 je malo nizak i HC je u nebesima. Morati ću svjećice i filter zraka promijeniti.
I za kraj anegdota s ovogodišnjeg tehničkog.
Dođem do stanice i skužim u odrazu auta ispred sebe da lijeva pozicija ne radi. Ljut, jerbo je ujutro kad sam išao na posao radila.
Nisam se ni snašao da bi nešto probao poduzeti eto ispitivača.
Izgleda da se tuku tko će provesti R4 kroz stanicu jer me je izvukao kao trećeg u redu i prebacio u drugu liniju gdje obično kamione i kombije pregledavaju.
Dok je ispitivač vozio auto u ispitnu liniju skužim da ni zadnja lijeva pozicija ne gori. Upali se meni lampica u glavi i skužim da je osigurač vrisnuo.
Kažem to ispitivaču, a on mrtvo ladno...."prebaci sa žmigavaca, da vidim da rade i da poslikam, pa onda vrati da pregledamo žmigavce, pa to poslije riješi kad prože tehnički"
Tako sam i napravio i veselo prošao tehnički
Od prošlog tehničkog, za mene, niskih 14780 km.