Rekapitulacija godine- Zavrili smo na 306865km
Za 16428km potrošeno 972 litara benzina (5,92l/100km godišnji prosjek) koje su koštale 1445€
Pored goriva potrošeno je još cca 1150€.
Od većih izdataka
- limarenje i bojanje haube - 350€ (ovo mi se čini previše novaca za posao koji je napravljen i s kojim nisam 100% zadovoljan, ali nažalost boljeg limara lokalno nema, jedino da se i s tim počnem igrati)
- 4 nove ljetne gume - 160€
Osiguranje i registracija 235€
Sveukupno vožnja ovog auta me je lani koštala 2830€
Ispada 0,17€/km (1,30kn/km)
Čeka ga 10ta registracija od kad sam ga složio i pustio na cestu (02/2016)
I na njemu se sad već osječa tih 9 godina korištenja. I to ne baš laganog korištenja za jednog 32godišnjaka.
Motor je na izdisaju, a ja se ne stignem pozabaviti uređenjem drugog iako imam sve dijelove osim ležajeva radilice.
Prednji ovjes je jako loš.
I još dosta malih sitnica koje me bodu u oko i koje bi htio riješiti, ali zbog nedostatka vremena da se igram s njima, stoje i dalje.
I ono najgore, hrđa je krenula napadati ga. A kako nemamo limara kojem bi ga dao (najbolji je onaj gore spomenuti) onda to tako stoji i čeka da se ja pozabavim s tim.
Doktor Jan mi je poprilično daleko i zahtjeva dosta planiranja kako bi ga odveo, ostavio i vratio se po njega. Druga stvar je što je Jan uvijek u gužvi. A njie nimalo jeftin. Doduše, on je jedini kojem bi ga, s mirom u glavi, dao u ruke i da znam da će se sve napraviti kako treba i da neću za dvije godine morati ponovo raditi istu stvar.
Planovi su i ovdje veliki. Ostaje za viditi šta će se i ostvariti u ovoj godini.
Prijatelj mi je za novu poželio najbolju moguću želju. Da jedan od projekata i završim u 2025toj