Evo nakon podužeg traženja prije par tjedana pronašao sam urednu 190E za svoj gušt.
Uredan znači da je ok ali ima posla ništa pretjerano, ovo pišem jer sam se nagledao dovoljno "urednih" koji su se prodavali a oni to nisu
blago rečeno.
Auto ću slagati za sebe tako da mi je prvo bitno isti dovesti na cestu a ne da stoji, mada mi nije žurba posto za vožnju imam auto.
Poslije moje w123 230ce nikad prežaljene došao je red i na bebu.
1991 godište, 235000 km, 1.8E, odjavljen u 11mj. prošle godine,
ja sam prvi vlasnik nakon nekoliko njih
više podataka slijedi.
za sada toliko evo par slika lošije kvalitete jer je već mračno.

Neki dan sam imao vremena pa sam odlučio promjeniti ulje na autu nije bilo mijenjano od tko zna kad
crno i rijetko, promijenili su se i svi filteri (osim goriva jer sam ga zaboravio kupiti).
Filter zraka sivi, filter goriva zapečen jedva ga skinuo.
Pronašao karticu da je bilo ulje mijenjano 2012 godine na 223000 km a sad ima 235000 tako da vjerovatno nije
mijenjao između. Dobro bar znam da aut nije vožen u takvom stanju već je stajo ispred zgrade.
Motor kad sam skinuo kućište filtera zraka vidio sam da je s desne strane mastan i da nadajmo se pušta samo poklopac
glave. (ispričavam se ako koristim laičke termine jer nisam mehaničar)

Poslije sam upalio motor i dalje radi nemirno te se na leru trese.
U vožnji unatrag i u 1 brzini ide u 2 počinje podrhtavali i ponekad kao da izgubi dah pa onda proradi.
svako mišljenje i savjet je dobrodošao.

Palo je još malo pregledavanja auta ima hrđu u zadnjem lijevom blatobranu s prednje strane, ne vidi se izvana
i nije ništa strašno. U prtljažniku sam pronašao komadić prednjeg branika koji je falio tako da ču ga najvjerojatnije krpati.
Biti će više posla nego što sam mislio ali opet znao sam da kupujem stari auto