Ove godine, naravno

Kako je vrijeme prolazilo, a 320 stajao lakiran i netaknut u garazi, ovaj 315 je sve vise dobivao glavnu ulogu, i polako preuzimao dio dijelova koje su trebale ici na 320.

Tek tada sam shvatio koliko je vremena, truda i zivaca utroseno na sredivanje jednog, a ovaj koji je uredan i registriran, vec je u startu pruzio ono sta bi 320 tek nakon godinu dvije.
315 je svake godine uredno registriran, cekao u garazi, nekad i mjesecima i po potrebi posluzio za ubijanje dosade, vozikanje sa razlogom ili bez, nabacivanje ili skidanje dijelova. Svako vozikanje pricalo je pricu, sa svakog susreta donosilo uspomenu.

Jedno od prijateljevih prvih setanja nakon prometne nesrece na motoru;

Oldtimer susret u Imotskom;

Susred na Poljudu povodom godisnjice Hak-a;

I ostala vozikanja sa razlogom ili bez razloga...
Sto sam ga vise vozio, veca je bila i zelja za promjenama, izmjenama, pa je tako na red dosla i dodatna oprema, druge felge, itd...

Tada je postojanje 320 potpuno izgubilo smisao te sam je prepustio prijatelju koji je imao vise volje za privesti projekt do kraja...
Nakon prodaje 320-ke odlucio sam se ipak vratiti prvoj ljubavi-motorima, a 315 je cijelo vrijeme cekao u garazi na svoju sljedecu epizodu...
Ove godine je ponovno registriran, atestirane su felge 15x7et12 sa 185/55 15 gumama, provozan je dva puta od registracije (cca 300km) i spremno ceka na sljedecu priliku za voznju...