Dobar Touring
Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro
Hvala!

Evo nastavak, bio danas prepisat auto, ocistio vodilice sibera, malo ocistio motorni prostor, napravio skoro 100km po selu tamo da vidim hoce se jos sta razluftat da me ne vraca na tehnickom zbog gluposti.. sto ga vise vozim, auto sve bolje ide, bolje se ponasa, al malo malo nes novo na ovjesu pocne lupkat

rijesit ce se sve sutra/preksutra nadam se kad dobijem dijelove, a evo par malo detaljnijih slika svega sto treba napravit, nebo se objesilo, morat cu vidit tko mi moze istapacirat velur crno ko u e39, treba ga jebacki dobro napolirat, moram kupit prstenove za s32 - skuzio sam da na stoku pise 235/45 17, tak da cu ih samo upisat, nadam se da nebi trebalo bit problema, poklopac rezervara se ne zatvara do kraja, gepek vrata su prestala radit, vjerojatno su zice u kurcu, rastavio sam kolko sam stigo, al sam morao ic na posao, jedan veliki saraf natezaca se otegne, imam novi mislim cak original pa cu i to zamijenit, kozu na sicevima namazat da dodje natrag na svoje, vidit kak ce izgledat, mozda pofarbat malo po potrebi i jos sto sitnica, jbg auto je stajao par godina pa su gluposti propale od stajanja, sunce ga ubilo.
Sutra krecem od usisavanja hahaha

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk