Krntijina prva Fica , mogli bismo kasti prva Krntija u voznom parku a iako nije bas, ima san ja krntija i ranije ali drugom zgodom cemo o tome da divanimo.... a ovo je jako dobar snimak jer sam slika detalje , nije diteiling , ono kaj danas delaju s autima ali je ditail foto, tak nekaj, vide se nijanse mog tjuninga iz mladenackih dana , jos je Jugoslavija bila pa je bila i tabla sa petokrakom a vec me neki prika nagovorija da naljepim sahovnicu na tablu pa imamo na tabli i crvenu zvezdu i Hrvatsku sahovnicu , paradoks je bio ali je to i pecat vremena , jako jebeni dodatak tog povjesnog doba tada.... a jos jedan dodatak je emajlirani znak AMD Zagreb iz 60/tih godina, njega sam stavio jer jos nisam skuzil da je na Fice jos u Kragujevcu montiran zanak AMSJ, to sam tek kasnije videl na drugim Kontrasima iz tog doba pa sam popravio stanje i stavio taj znak koji i danas imam na Fici... Ovo je snimak iz 1990. ili 1991. prije ovo drugo bi rekel..

Da ne pomjesamo loncice, ovaj Fica je mrtav, ne postoji vise , onaj aktualni je nasljednik ovog, neke detalje sam sa prvog premestil na drugog, tj treceg jer drugi je bil aktualan jako kratko jer je bil trul kaj kruska pa smo ga utopili Sverku za Abarta , to smo vec napomenuli ranije...