Evo kad nemam pravu nek ju imam tu. Glavna zvijezda je VW T3 bivši krankenwgen,buduća caravella ili kamper. Još si nisam načistu sa time... Kupil sam ga u zagorju prošle godine u prvom mjesecu od materinog bratića. Čekal sam ga cca 8 godina i sad je napokon moj i samo moj

Škical sam ga godinama,upalil ga povremeno kad bi došel u posjetu a tada bi mi sve dlake na tijelu stajale uspravno....taj zvuk boxera...jaoooo,sanjal sam ga,maštao o njemu i sad ga imam,aaaaaaa. Ziher znate taj osjećaj

Čak smo se dogovarali da ga zajedno uredimo ali to nikad nije zaživjelo. Nije bil jeftin,al nije mi prvi pa sam znal kaj kupujem i koliko bu love i vremena otišlo u njega. Do danas sam ja solo ulupal preko 600 sati na njega,ne računajući vrijeme koje je frend utrošio na rastavljanje ovjesa i mehaničarskih radova,lakiranja,plastifikacije raznoraznih dijelova... Trenutno je kombi polakiran i u procesu sastavljanja,slike slijede
<br />

<br />
s obzirom da je bil krankenwagen podrazumijeva se da je karoserija bila pocinčana,što znači da je najtruliji bio ispod pedala,a to je bila rupetina cca fi 6mm,tu sam ubol kao šakom u med. Trebal bi ga zvat Zdravko kak je zdrav
<br />

<br /><br />

<br /><br />

<br /><br /><br />

<br />
to su najhrđavija mjesta

sicevi malo gadni
<br />

<br />
al ja sam tutlek pa mi je trebalo vremena da skužim da su to navlake,a ispod dućansko stanje,ostal sam šokiran kak su u dobrom stanju
<br />

<br />
pregrada sa kliznim prozorom i zgodnom policom za lijekove
<br />

<br />
<br />

<br />
<br />

<br />
mighty powerplant,gutač goriva na najjače,dve iljade i sto kubika spremnih da isprazne svačiji,pa i najdeblji novčanik. 95 konja koji samo čekaju da benzin teče u ogromnim količinama. Čuo sam za mit da je u rezervoaru 2.1wbx uvijek vir,čak i u leru....
ALI NEKA,uštedio sam valjda zadnjih deset godina vozeći dizlu...NEKA PIJE

<br />

<br />