Autor Tema: Veprova garaža  (Posjeta: 5822 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
  • Vozilo:: vwT3 caravelle 1.6td,vwT3 syncro 2.1wbx
Veprova garaža
« : 10 Veljače, 2020, 20:35:23 »
Evo kad nemam pravu nek ju imam tu. Glavna zvijezda je VW T3 bivši krankenwgen,buduća caravella ili kamper. Još si nisam načistu sa time... Kupil sam ga u zagorju prošle godine u prvom mjesecu od materinog bratića. Čekal sam ga cca 8 godina i sad je napokon moj i samo moj :yahoo: Škical sam ga godinama,upalil ga povremeno kad bi došel u posjetu a tada bi mi sve dlake na tijelu stajale uspravno....taj zvuk boxera...jaoooo,sanjal sam ga,maštao o njemu i sad ga imam,aaaaaaa. Ziher znate taj osjećaj  ;D Čak smo se dogovarali da ga zajedno uredimo ali to nikad nije zaživjelo. Nije bil jeftin,al nije mi prvi pa sam znal kaj kupujem i koliko bu love i vremena otišlo u njega. Do danas sam ja solo ulupal preko 600 sati na njega,ne računajući vrijeme koje je frend utrošio na rastavljanje ovjesa i mehaničarskih radova,lakiranja,plastifikacije raznoraznih dijelova... Trenutno je kombi polakiran i u procesu sastavljanja,slike slijede
<br /><br />

s obzirom da je bil krankenwagen podrazumijeva se da je karoserija bila pocinčana,što znači da je najtruliji bio ispod pedala,a to je bila rupetina cca fi 6mm,tu sam ubol kao šakom u med. Trebal bi ga zvat Zdravko kak je zdrav
<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
to su najhrđavija mjesta  :biggrin2: :yahoo: :yahoo:
sicevi malo gadni
<br /><br />
al ja sam tutlek pa mi je trebalo vremena da skužim da su to navlake,a ispod dućansko stanje,ostal sam šokiran kak su u dobrom stanju
<br /><br />
pregrada sa kliznim prozorom i zgodnom policom za lijekove
<br /><br />
<br /><br />
<br /><br />
mighty powerplant,gutač goriva na najjače,dve iljade i sto kubika spremnih da isprazne svačiji,pa i najdeblji novčanik. 95 konja koji samo čekaju da benzin teče u ogromnim količinama. Čuo sam za mit da je u rezervoaru 2.1wbx uvijek vir,čak i u leru.... :glavauzid:
ALI NEKA,uštedio sam valjda zadnjih deset godina vozeći dizlu...NEKA PIJE  :drinks: :drinks:
<br /><br />

Offline lignja

• Antique Member
  • Spol: Muški
    • http://www.vespaclubcroatia.com
  • Vozilo:: VW 1300 ('67). Vespa; SS 180, PX200.
Odg: Veprova garaža
« Odgovori #1 : 10 Veljače, 2020, 20:40:35 »
Bravo,

Sa gustom cekam nastavak slika/radova
www.vespaklubsplit.hr                    www.vespaclubcroatia.com

Offline Bero

• Veteran member
  • Vozilo:: Zvijezdane za svemirska putovanja
« Odgovori #2 : 10 Veljače, 2020, 20:59:51 »
Mmmmmmm kombiiii!
Odlicno!
Svidja mi se sto je sinko, svidja mi se sto nije klasicni golf dizlo, svidja mi se sto je kockast, sav tak lepi i super i najbitnije, svidja mi se kaj je kod covjeka koji ga bude poslozil i vozil kak zasluzuje!
Standardno mi se ne svidja sto je folcvagen, ali to je problem u glavi, i steta sto nema dupla bocna vrata.

Puno srece, pratim razvoj, ako trebas kakvu info za kombi/kampiranje i slicno pitaj, za folcvagen ne pitaj. 😁

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #3 : 10 Veljače, 2020, 21:21:33 »
krenulo rastavljanje
<br /><br /><br /><br />
<br /><br />
<br /><br /><br /><br />
<br /><br /><br /><br /><br /><br />
Zadnje tri fotke su dnevni boravak doma  ;D ;D :cool:  :balkidance: dragoj nije smetalo,štoviše veseli se putovanjima. Pregradu sam skinuo da možemo hodat okolo,tapecirunge sve bacio, jer tko zna ko je sve izdahnuo u kombiju :dntknw:
Imam ventilator na krovu koji dela u oba smjera,pa se može prdit kolko oš od dobrog gulaša
 <br /><br />

Offline Matej123

• Antique Member
  • Vozilo:: Audi 80 "78, buba "72, T2 "78, Tomos A3, 4T, 15SLC, NSU 175&250...
« Odgovori #4 : 12 Veljače, 2020, 10:33:13 »
Pozz vepre i samo jako  :perfeto: :drinks:

Offline GIGI

« Odgovori #5 : 12 Veljače, 2020, 18:38:45 »
 :drinks:
MZ
VW
ZASTAVA

Offline bubuleja

« Odgovori #6 : 12 Veljače, 2020, 22:20:55 »
Gigi je ziv.. Eviva gigi
Adio mare

Offline Števa 071

« Odgovori #7 : 13 Veljače, 2020, 14:38:13 »

mighty powerplant,gutač goriva na najjače,dve iljade i sto kubika spremnih da isprazne svačiji,pa i najdeblji novčanik. 95 konja koji samo čekaju da benzin teče u ogromnim količinama. Čuo sam za mit da je u rezervoaru 2.1wbx uvijek vir,čak i u leru....
[/quote]

Ja sam bio nekad vozio T 3 sa duplom kabinom 2.0 box motor,samo 17 litara moje vožnje,pa ipak mislim pošto je ovo i motor da bi  trebao manje trošiti  :unsure2:
elektrika i mehanika ,Ex Volvo servis.   http://www.autoklima-hrastinski.hr

Offline jeep frik

« Odgovori #8 : 13 Veljače, 2020, 15:40:07 »
Jeba vas pa jel' ide to kako? Ravno toliko Jeep guta, ali je 4 hiljade! Krankenu se prvi put nisam mogao dovoljno nacudit onom otvoru, a u boxu se vozio pitaj Boga kolko proslo!
« Zadnja izmjena: 13 Veljače, 2020, 16:00:33 jeep frik »

Offline bubuleja

« Odgovori #9 : 13 Veljače, 2020, 17:05:59 »
Ajmo vako... 2.1 ima dva tipa 1.9 ima vise.. 2.0 je zrakomlat kao i 1.6**
Ugl..svi trose a ide jedino 2"1.onaj digifant od 112 ks.. Ostali idu ali slabije a trose svi ko manuti tako da plinska komora ne gine ako se misli tuc km.
Ja sam na cadjarama za km tuc.. 1.7 mi je u doki koju svaki dan vozim a u vojnom putniku mi je 1"9 turbo. Sasvim ok a trosi 7 l

Iako.. Nema zvuka i gusta veceg od 2.1 ubrdo.. Ali u non syncro kombiju jer syncro ima drugacije omjere... Malkice je sporiji.. Sto je i normal..
Adio mare

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #10 : 13 Veljače, 2020, 18:19:13 »
Mali ispravak,digifant je slabiji 95ks,a digijet je jači. U svakom slučaju ide plinjara,ima ju g.Vinković kaj ima T1. Bil sam,dogovoril se i čim ga regam idem na ugradnju. 5 iljada kuna.
Nastavak glede kombija.....
Ovjes se pjeskario i plastificirao,ramena,vilice,opruge,sve kaj se može sam odradio,sve kaj se može promijeniti se promijenilo. Novi amortizeri,nove zadnje opruge,prednje su ok,sve vezano za kočnice,lageri,manžete,kugle,krajnici,svi vijci,seleni....dug je popis
Naravno da se morala desit i pizdarija.Kad su mi uprešavali kuglu na donju prednju vilicu-rame(sedma fotka),pukla je  :russian_roulette: Naravno da je od gusa,a nove NEMA za kupiti....tu sam malo potonuo jer je potraga trajala tjednima a kombi mora na lakiranje i moram ga metnut na kotače. Našel sam čovjeka koji mi je zavaril taj gus srebrom,je bilo 200kn al jebat ga. Na kraju sam našel rame u Austriji od čovjeka kaj je jednog raskopal,samo 300 eurića. Eno je još stoji u hodniku jer me strah uopće krenut opet rješavat kuglu-bojim se da bu opet pukla.....jel ima neki nježniji načun da ju utjeram nutra? Možda na škrip?
<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
 :smajlold:
« Zadnja izmjena: 13 Veljače, 2020, 19:34:36 vepar »

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #11 : 13 Veljače, 2020, 18:44:53 »
 :hi: ajmo dalje
Stigao sa lakiranja,lakiral ga je jedan vatrogasac pred penzijom sa kompićem koji je u penziji par godina,dosadno mu je i baba mu ide na živce,jebenica. Naravno nisam sto posto zadovoljan al moral sam ga htio ne htio obzirom kakav je bil.Ipak su to dva starčeka koji baš ne vide najbolje. Ma sve u svemu super,glavno da sam ga našel jer me jedan prije njega tolko zavlačio da sam popizdio.Odlučil sam se za originalnu boju jer mi se nije dalo apsolutno sve vadit van ko Bulebule.
<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #12 : 13 Veljače, 2020, 19:32:58 »
 :hi: ovo je donor,moj drugi kombi,trul jaako,al baš jako....nije terminalno al nemrem ja platit taj posel s obzirom da nemam pojma o varenju....ja sam drveni majstor  :drinks:
<br /><br />
a njegov krovni tapecirung je u maltene savršenom stanju,par rupica i malo prljav. I u nekom trenutku sam si ja odlučil da sam dovoljno sposoban da ga prebacim na syncro....hehe...da se razumijemo ja nikad nisam ništa slično radio....ufff. Poskidal sam prozore i pažljivo odlijepio tkaninu,skinuo i potopio u kadu. Samo sam na jednom mjestu zaderao i prilično sam bil zadovoljan kak sam to odradil. Da bude posel kak spada trebal sam tapecirat i stupove između prozora i b stupove kod vozača i suvozača. Poskidal sam sa donora opet jaaako pažljivo sve njegove tapecirunge,iskoristil sam ih kao uzoke,kupil skaj i izrezal nove. Jaaako sam zadovoljan kak je ispalo s obzirom da sam u tome junfer, Evo kak je izgledalo na donoru
<br /><br /><br /><br />
ovak je to ispalo na syncru  :big_boss:
<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />
« Zadnja izmjena: 13 Veljače, 2020, 19:37:36 vepar »

Offline jeep frik

« Odgovori #13 : 13 Veljače, 2020, 19:38:27 »
Imas sliku koju od Renolke pored donora? :hi:

Offline vepar

• Olschool apprentice
  • *
« Odgovori #14 : 13 Veljače, 2020, 19:51:03 »
Jok,bum ga sutra poslikal. Auto je kompletan,nije trul,ima sve lajsne,krom je super za godine.Ali mu je zadnji čas da se netko počne brinut o njemu. Ne znam kak je sa paprima. To bi bilo guba za daily drivera