nisam clan koji pise,vise citam i gledam,ali da i ja kazem koju "pametnu" rijec...
po meni mateo je jedino kriv sto nema 5 do 10.000 eura da kupi neki posteni oldtimer mecku ili da je naslijedio ultra rijetki porse ili ferari i slicno,tada bi komentari bili "to majstore i slicno".
ovako je mateo od place posteno uspio da skupi i kupi yuga,yugo kao yugo ali old timer je i on ga je posteno kupio sa voljom i zeljom.
e sad posto ovdje ima pravih "majstora" koji znaju sve,a u stvarnom zivotu ne znaju platine da nastelaju,onda su savjeti takvi kakvi i jesu.
u ovo naravno ne ubrajam sve,vidi se tko je i htio sta pametno decku i reci.
valjda je cilj i poenta foruma da pomogne nekome,da razmjenimo misljenja i iskustva i slicno,a ako je cilj samo podjebavati nekog onda forum i nema svoju svrhu.
trebali ste decku dati neke konkretne savjete,mlad je i treba ga nauciti,ali neki su ovdje izgleda i rodjeni pametni pa sve znaju.
ne znam,mozda ova korona djeluje pa su svi zatvoreni u kucama,mozda nekima i zena nije dala.... rucak.... pa su gladi i slicno.
e mateo ja imam koji savjet za tebe.
imao sam yuga 45,neslavno je zavrsio jer se masina raspala,ali ti ces valjda imati vise srece.
prvo vidi kakve su ti financije,prvo sredjus po malo,prvo vidi limariju ako treba sta raditi,zatim upravljacke i kocione sisteme e onda masina zadnja dodje na red.
sad ako ima kakvu manu,zakrvi da vozi i vozi.
na kraju vidi da nadjes majstora koji se razumije pa je skroz sredite ili kako su ti neki decki rekli za 200e nadjes masinu od nekog fiata i stavi je i vozi.
zasto od fiata??? pa zato ako ti zatreba neki dio da mozes otici u bilo koju trgovinu i uzeti za tu masinu sta ti treba,ovako kad kad trazis nesto za yuga samo okrecu ocima.
fino neku fiat masinu,mozda od una,gledaj do 1.4 najvise od punta nekog i to je to.
polako malim koracima koliko financije dopustaju. enterijer na kraju sredjuj,bitno da imas ispravan auto da te sluzi.
imas i zastava forum,gdje decki imaju vise znanja pa ces tamo naci i vise informacija.
mozda me i izbace sa ovog foruma ali nema veze.
pozdrav mateo i sretno sa yugisom :)