Autor Tema: Fiat 500 1966 g.  (Posjeta: 62058 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline tomtom

Odg: Fiat 500 L 1966 g.
« Odgovori #45 : 16 Travnja, 2020, 12:37:49 »
ne drukaj......

odo napumpaj ovjes i gas..... :drinks:

Ne drukaj?!  :dntknw:
Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline Megatron

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Olupina
« Odgovori #46 : 16 Travnja, 2020, 13:52:19 »
Bravicu na volanu je imao samo L model, nemam bravicu viška. Rabljena košta 150 eura u Italiji.
Ako ti ga netko misli popalit bravica te neće spasit, nije to neka zaštita.
Mislim da bi lopovi imali veći problem sa paljenjem istoga (čok, kolko puta napumpat gas, kolko verglat itd...)

Fiat 500D (druga serija kontraša) ima AlU fasung, nemam ga ali je isti kao kod fiće pa potraži kod fićo ekipe.
Pošto tražis ALU fasung pretpostavljam da imaš model D sa kontra vratima, imaš slike?

Nemam "D" model, već "L" model iz 1969., ali je netko na jednoj strani žmigavca ubacio aluminijski fasung, a na drugoj strani je bijeli plastični fasung koji je sav ispucao i raspao se. Moj L nije došao sa bravom na stupu volana, to je bila opcionalna doplata. Model L je dolazio serijski sa mogućnošću podešavanja kuta naslona prednjih sjedala i mislim da su pojasevi za vezanje bili serijska oprema na L modelima, dok na običnim F modelima kakav je ovaj žućo na temi je bila sve doplata; stup volana sa bravom, oborivi naslon prednjih sjedala, pojasevi za vezanje.
Ovaj žućo na temi ima ubačen stup volana sa bravom od Peglce jer mu je brava s desne strane, a original F-500 ima stup volana s bravom na lijevoj strani.
« Zadnja izmjena: 16 Travnja, 2020, 14:04:46 Megatron »

Offline asconaextreme

• Antique Member
  • Vozilo:: ascona b,fiat 500,fabia mk 1
« Odgovori #47 : 16 Travnja, 2020, 19:44:26 »
radimo ko crv u željezu-doslovno  :yes:

Offline boresky

• Antique Member
  • Vozilo:: | SAAB 900 1981 |
« Odgovori #48 : 17 Travnja, 2020, 07:23:14 »
 Ja vidim da ce to bit metak, samo naprijed!  :thank_you2:
-Pretpostavka je majka pogreške-

Offline Dare

« Odgovori #49 : 17 Travnja, 2020, 09:29:40 »
Nemam "D" model, već "L" model iz 1969., ali je netko na jednoj strani žmigavca ubacio aluminijski fasung, a na drugoj strani je bijeli plastični fasung koji je sav ispucao i raspao se. Moj L nije došao sa bravom na stupu volana, to je bila opcionalna doplata. Model L je dolazio serijski sa mogućnošću podešavanja kuta naslona prednjih sjedala i mislim da su pojasevi za vezanje bili serijska oprema na L modelima, dok na običnim F modelima kakav je ovaj žućo na temi je bila sve doplata; stup volana sa bravom, oborivi naslon prednjih sjedala, pojasevi za vezanje.
Ovaj žućo na temi ima ubačen stup volana sa bravom od Peglce jer mu je brava s desne strane, a original F-500 ima stup volana s bravom na lijevoj strani.
Peglica je imala potpuno drugaciju bravicu i potpuno drugaciji stup (ima kardan) ova desna bravica na žući je od fićeka.
Prekolopne siceve su imali R modeli, a lijevu bravicu samo L modeli...

Ajmo pustit asconu da nas časti slikama i radovima, pusti ljevicu i desnicu za neka bolja vremena....
Porsche 911 obična je Buba s još dva cilindra

Offline Bellof

« Odgovori #50 : 17 Travnja, 2020, 09:33:44 »
A Dare, zašto mu to radiš, pa vidiš da se propea na zadnje noge, taman je krenia da će nešto kad ga ti navuka i spuca krošeom.
A jaaadan, baš mi ga ža, taman kad su ljudi pomislili da on stvarno ima tog 500 u malom kurcu, ups, prstu.

Offline Dare

« Odgovori #51 : 17 Travnja, 2020, 09:34:35 »
Ne drukaj?!  :dntknw:

U žargonu:
druker - provokator
drukati - provocirati

u ovom slučaju "ne drukaj" znaci "nemoj provocirati asconu da ide tjunirat petstotnjaka jer to vodi ka ekstremnim troškovima, stotinama sati rada, pripasivanjima itd..."

zna stara lignja sta sam mislio...  :drinks: :drinks:
Porsche 911 obična je Buba s još dva cilindra

Offline vu.k

• Antique Member
  • Vozilo:: neki stari Opeli
« Odgovori #52 : 17 Travnja, 2020, 17:43:03 »
trenutno sam bez posla tako da neće brzo u pogon :dntknw:

Vidim ja ovdje posla preko glave  ;D
Nisam potpuni idiot, neki dijelovi mi fale!

Offline asconaextreme

• Antique Member
« Odgovori #53 : 17 Travnja, 2020, 20:31:26 »
liva strana je zavarena  :yahoo:
sad je na livom boku,desna strana skoro pa gotova  :whistle2:

Offline tomtom

« Odgovori #54 : 17 Travnja, 2020, 20:39:40 »
Ovaj je na cesti vozan za mjesec dana.
Svaka čast, samo udri i ne nasjedaj na provokacije

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Kad popijem pet gemišta, fićek ide kao ništa, nema brda nema zavoja, policija neka maše.....

Offline asconaextreme

• Antique Member
« Odgovori #55 : 17 Travnja, 2020, 20:46:22 »
da imam druga vrata i haube možda bi bio gotov ovako dok to skrparim
proć će dosta vrimena  :big_boss:
nakupija sam dosta godina da bi se palija na pizdarije  :beee:
auto se radi sa minimalnim financijskim srestvima tako da pomalo idemo
dalje  :balkidance:

The following users thanked this post: bubuleja

Offline tomtom

« Odgovori #56 : 17 Travnja, 2020, 20:51:53 »
 Minimum ulaganja za maksimum gušta.  :pe :yes2:

Offline Megatron

• Veteran member
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Olupina
« Odgovori #57 : 17 Travnja, 2020, 20:55:02 »
Peglica je imala potpuno drugaciju bravicu i potpuno drugaciji stup (ima kardan) ova desna bravica na žući je od fićeka.
Prekolopne siceve su imali R modeli, a lijevu bravicu samo L modeli...

Ajmo pustit asconu da nas časti slikama i radovima, pusti ljevicu i desnicu za neka bolja vremena....
Je, u pravu si nisam dobro gledao, od Fiće je brava na Žući, imam čak negdje stup volana sa kardanskim zglobovima od Peglice koji sam mislio staviti, ali bih htio original staviti. Problem je kod tih originalnih stupova volana na 500taku pošto nemaju kardanske zglobove, nego je stup volana direktno povezan na pužnu getribu volana i kada dođe do sudara, pošto nema kardanskih zglobova, prepreka direktno gura pužnu kutiju volana sa stupom volana vozaču direktno u prsni koš i polomi mu preko volana sva rebra.

Fiat 500R "Rinnovata" su zadnje serije 500taka koji su se radili od '72 kada se pojavila Peglica i 500R modeli su svi u serijskoj opremi imali podesivi naslon za sjedala kao i Peglica i nije više bila nikakva doplata, a za ranije serije 500taka poput 500F je bila doplata kako sam naveo osim "Lusso" koji je dolazio serijski sa takvim sjedalima.

Nećemo više trolati temu Asconi.

A Dare, zašto mu to radiš, pa vidiš da se propea na zadnje noge, taman je krenia da će nešto kad ga ti navuka i spuca krošeom.
A jaaadan, baš mi ga ža, taman kad su ljudi pomislili da on stvarno ima tog 500 u malom kurcu, ups, prstu.
A ti ne bi izdržao da nešto ne napišeš?!

Offline Bellof

« Odgovori #58 : 17 Travnja, 2020, 21:23:31 »
Je, u pravu si nisam dobro gledao, od Fiće je brava na Žući, imam čak negdje stup volana sa kardanskim zglobovima od Peglice koji sam mislio staviti, ali bih htio original staviti. Problem je kod tih originalnih stupova volana na 500taku pošto nemaju kardanske zglobove, nego je stup volana direktno povezan na pužnu getribu volana i kada dođe do sudara, pošto nema kardanskih zglobova, prepreka direktno gura pužnu kutiju volana sa stupom volana vozaču direktno u prsni koš i polomi mu preko volana sva rebra.

Fiat 500R "Rinnovata" su zadnje serije 500taka koji su se radili od '72 kada se pojavila Peglica i 500R modeli su svi u serijskoj opremi imali podesivi naslon za sjedala kao i Peglica i nije više bila nikakva doplata, a za ranije serije 500taka poput 500F je bila doplata kako sam naveo osim "Lusso" koji je dolazio serijski sa takvim sjedalima.

Nećemo više trolati temu Asconi.
A ti ne bi izdržao da nešto ne napišeš?!

Bi zlato moje, ima masu tema di se ne javljam nego samo čitam ukoliko je tema cijepljena od gluposti, ako primjećuješ, (vidi mene je sam smišan) di ćeš ti primjetit ukoliko ti se ne skrene pažnja.
Napišem ja ponekad i nešto korisno ali moram ti bit iskren, ova pandemija, slobodno vrime mi daju mogučnost da se zajebajem sa likovima koji pune ovaj forum glupostima.
Otvoriš svoju temu, garažu pa onda kreneš držat katedre i viruj mi da ti neću smetat ni javljat se bez obzira bile točne, krive, kakve god informacije, radovi.
Ovako me zabavlja kad vidim da za nekog ko nije ima takvo auto ulaziš u detekciju dijelova sa čovikom kojemu su ti dijelovi prošli ko zna koliko puta kroz ruke.
Ako ti još šta nije jasno slobodno pitaj, pisat ću sporo da možeš po hva tat.

Offline asconaextreme

• Antique Member
« Odgovori #59 : 18 Travnja, 2020, 19:16:20 »
danas završeno varenje većih površina  :dance4:
sljedi brušenje varova i raznorazni premazi i zaštite sa unutrašnje i vanjske strane :yu: