Je, u pravu si nisam dobro gledao, od Fiće je brava na Žući, imam čak negdje stup volana sa kardanskim zglobovima od Peglice koji sam mislio staviti, ali bih htio original staviti. Problem je kod tih originalnih stupova volana na 500taku pošto nemaju kardanske zglobove, nego je stup volana direktno povezan na pužnu getribu volana i kada dođe do sudara, pošto nema kardanskih zglobova, prepreka direktno gura pužnu kutiju volana sa stupom volana vozaču direktno u prsni koš i polomi mu preko volana sva rebra.
Fiat 500R "Rinnovata" su zadnje serije 500taka koji su se radili od '72 kada se pojavila Peglica i 500R modeli su svi u serijskoj opremi imali podesivi naslon za sjedala kao i Peglica i nije više bila nikakva doplata, a za ranije serije 500taka poput 500F je bila doplata kako sam naveo osim "Lusso" koji je dolazio serijski sa takvim sjedalima.
Nećemo više trolati temu Asconi.
A ti ne bi izdržao da nešto ne napišeš?!
Bi zlato moje, ima masu tema di se ne javljam nego samo čitam ukoliko je tema cijepljena od gluposti, ako primjećuješ, (vidi mene je sam smišan) di ćeš ti primjetit ukoliko ti se ne skrene pažnja.
Napišem ja ponekad i nešto korisno ali moram ti bit iskren, ova pandemija, slobodno vrime mi daju mogučnost da se zajebajem sa likovima koji pune ovaj forum glupostima.
Otvoriš svoju temu, garažu pa onda kreneš držat katedre i viruj mi da ti neću smetat ni javljat se bez obzira bile točne, krive, kakve god informacije, radovi.
Ovako me zabavlja kad vidim da za nekog ko nije ima takvo auto ulaziš u detekciju dijelova sa čovikom kojemu su ti dijelovi prošli ko zna koliko puta kroz ruke.
Ako ti još šta nije jasno slobodno pitaj, pisat ću sporo da možeš po hva tat.