Autor Tema: JETTA by Mario1984  (Posjeta: 16042 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ljubitelj

• Oldschool rookie
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Golf 3, Peugeot 307 , Mercedes w124
Odg: JETTA by Mario1984
« Odgovori #45 : 02 Srpnja, 2021, 00:34:32 »
Malo kasnije sam upratio ovu temu, ali Jetta ti fino izgleda. Podsjeća me na one Jette koje sam kao djecak viđao/pamtim po Sarajevu. Meni inače fin auto.
Evo ti jedan link kad budes imao vremena da pogledas i uzivaš, kakva je Jetta kod nas nedavno bila u oglasima, brzo je otišla i izgleda da ju je preprodavac prodavao:
Ugodno gledanje :)

Offline mariokovacevic84

• Junior member
  • **
« Odgovori #46 : 02 Srpnja, 2021, 10:07:16 »
Malo kasnije sam upratio ovu temu, ali Jetta ti fino izgleda. Podsjeća me na one Jette koje sam kao djecak viđao/pamtim po Sarajevu. Meni inače fin auto.
Evo ti jedan link kad budes imao vremena da pogledas i uzivaš, kakva je Jetta kod nas nedavno bila u oglasima, brzo je otišla i izgleda da ju je preprodavac prodavao:
Ugodno gledanje :)
Hvala . Gledao sam taj video o toj jetti vec. Jetta ka nova. Ima ih malo al eto hvala bogu moja je u dobrom stanju i trudim se da tako i ostane da i dalje vozi.

Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk

Offline mariokovacevic84

• Junior member
  • **
« Odgovori #47 : 01 Rujna, 2021, 09:28:19 »
Evo da malo osvježim temu, na Jetti je druga reparirana letva volana, komplet drugi most prednji u odličnim stanju, regana prije mj dana i sad uzivanje dalje..
Pa sam malo i felge uredio jer su bile bas u losem stanju. Nista profi, al je bolje u svakom slucaju

Offline mariokovacevic84

• Junior member
  • **
« Odgovori #48 : 27 Travnja, 2022, 17:12:27 »
Može LOCK. Jetta prodana.