Autor Tema: 9 Renault klub susreti  (Posjeta: 2409 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline R 16 TS

• Antique Member
9 Renault klub susreti
« : 11 Kolovoza, 2021, 23:31:29 »
<br /><br />
Poštovane dame i gospodo,slavimo 60 godina od početka proizvodnje četvorke.Dođite sa svojom skalamerijom i uljepšajte nam skup.
Kompletan info je na fejsbulahu...
098340267

Offline asconaextreme

• Antique Member
  • Vozilo:: ascona b,fiat 500,fabia mk 1
Odg: 9 Renault klub susreti
« Odgovori #1 : 12 Kolovoza, 2021, 11:25:59 »
Pozivnica
za proslav 60-tog rođendana legendarnog vozila u sklopu 9 Renault susreta u Slav Brodu..
Hodogram susreta i događanja
1) 10 00:12 00 okupljanje sudionika i vozila te prijava sudionika,izložba;
2) 12 30 odlazak sa parkirališta i kretanje prema Sovskom jezeru;
3) 13 30-14 30 obilazak jezera
4) 14 30-15 00 povratak u Ruševo
5) 15 00 ručak u Ruševu,u sklopu tradicionalne Išijade-paprikaš od peradi,degustacija peradi sa ražnja u sklopu programa te slobodna kupnja iste u vlastitoj režiji
6) 16 30 polazak prema Planinarskom domu Đuro Pilar
7) 17 30 dolazak u dom i smještaj učesnika te vozila
😎 18 00 nagradnjača te prigodni program
9) 19 30-20 00 večera (pečenka na ovalima,janjetina)
10) 20 30 slobodno po volji sudionika
Kotizacija 120 kn.
(uključeno doručak, ručak i večera, 2 pića po izboru)
Točeno PAN pivo 0,5 dcl, 5 kn u slobodnoj prodaji nakon potrošenih bonova
Sok, kava, 5 kn.
Smješaj tko želi,prenočište Antonio u blizini doma,ili po izboru u gradu.
Moguće nočenje u sklopu doma,cijena cca 50 kn..
Dozvoljeno kampiranje i spavanje u vozilima na parkingu doma..

Svaki sudionik koji nije državljanih R Hrvatske neka se informira kakvi su uvjeti ulaska u državu, shodno tome što se epidemiološke mjere mijenjaju na tjednoj bazi..
Osim vlasnika Renaulta pozvani su i svi oni koji žele sudjelovati bez obzira na proizvođaća vozila.
Prijave sudionika su zaključno sa 30 08..
To nam je jako bitno iz organizacijskih razloga i molimo da se pridržavate krajnjeg datuma prijave...
Organizacijski tim susreta..
Svima sretan put i bit će nam drago da dođete u što većem broju..

The following users thanked this post: Katramaniac

Offline petak

« Odgovori #2 : 28 Kolovoza, 2021, 14:20:57 »
 Čisto da malo izbacim u prvi plan.
Drugi vikend, Subota, pa tko ima vremena i volje neka naleti.
Prijavu možete u temu napisati ili direktno kolegi R16TS
R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033   R4 GTL 1.1  25kW 1128 688D7/12   Laguna II 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005   Espace IV 2.0 dci 127kW JK03 M9R-760 PK4-005   NO LOGO je najpoželjniji logo jer sugerira da prave vrijednosti prepoznaju samo oni najupučeniji

Offline petak

« Odgovori #3 : 06 Rujna, 2021, 21:23:24 »
Nakon slegnutih dojmova i oporavka od dugotrajne vožnje nekoliko riječi o cijelom događaju.
Bio bi red kad je susret i najavljen ovdje

Za sve koji su se (možda) brinuli, moram reći da je autić odradio 1130km bez ikakvog štucanja ili zamuckivanja.

Hauba je dignuta samo kada bi drugi htjeli vidjeti taj moćni stroj.

Put je krenuo u Petak oko 9:30. Starom cestom preko Kistanja, Gračaca, Korenice, Slunja, Gline, Petrinje

Evo rute

Pred Siskom smo se našli sa nekim kolegama sa Renault foruma. Jednu kavicu suknuli, dobro se isklapali te skrenuli sa zamišljene rute ka Popovači, prema Sunji i Jasenovcu i Novskoj.

Malo manje kilometara, a mene je ruta zagolicala jer tuda se još nisam nikad vozio pa mi je bilo zanimljivo.

Slavonski Brod smo uhvatili oko 19h i pronašli mjesto gdje ćemo prenoćiti. 

Upoznali mladića iz Budimpešte sa R4, malo došli sebi i onda nas je jedan od domaćina odveo na Slavonsko druženje uz šljivu, jelo, pivu i jako puno zafrkancije i smijuljenja i prijateljskog bockanja 

Večer je brzo prošla i u pristojno doba smo se skupili jerbo dan je bio dugačak.

Subota je krenula uz kavu i skupljanje u centru Broda gdje se ekipa počela skupljati. 

cca 10 čvrkica, jedna čvrkica na kvadrat (R16), nekoliko drugih mlađih renaultova i raznih drugih oldtimera koji su pojačali brojčano stanje i jedan ultramoderan BeeeeMMMMWweeee kojim su "uglednici" renault foruma došli podržati ovo skupljanje starudije.

Jedan od članova SB ekipe, Damir i njegov kombi (slastičarna Puslica iz SBa) su nam omogućili okrepu kavom , a Tomislav (opet) nas je počastio svojim novim suhomesnatim proizvodima. Da nam jutro lakše prođe.

Nakon što smo dočekali da ekipa iz Dubrovnika i jedna odrezana čvrkica iz Sarajeva stigne, krenuli smo na laganu vožnju. 

Sovsko jezero je bilo odredište. Pravi ispit ispravnosti svih starih vozila. Makadamska cesta, poprilična uzbrdica, vožnja u sporoj koloni i visoka temperatura zadali su pravi izazov za rashladne sustave staraca. Ali svi su u izvrsnoj formi jer nije bilo prokuhavanja

Nakon Sovskog jezera, povratak u selo Ruševo na jedno seosko veselje, popraćeno paprikašem od piletine te pečenim patkama guskama i pilićima.

Muzički pratnju je odradio lokalni bend sa svih hitovima koji su razgalili dušu svekolikog nazočnog pučanstva.

Nakon Ruševa odlazak do lokacije gdje ćemo provesti ostatak večeri i noći. Planinarski dom Đuro Pilar na 169m nadmorske visine. Zapušteno zdanje sa lijepom okolicom gdje smo nastavili sa klapanjem, raspravama, smijanjem, uživanju u jelu i pilu do kasnih noćnih sati.

Program događanja po meni odlično pogođen. Svega po malo, dovoljno stisnuto da ne postane dosadno na svakoj lokaciji. 

Jela i pila toliko da onaj koji je ostao žedan ili gladan nek se jako posrami.

Slavonci su po tko zna koji put pokazali da su odlični domaćini.

Nedjelja je krenula sa kavom u pansionu pa kod doma gdje smo se svi ispozdravljali (oni koji su ostali noćiti) izgrlili, izljubili i onda smo se razišli. 

Svaki na svoj dugački put doma.

Moj je opet išao preko Siska.
Plan je bio uhvatiti 20. sisački skup oldtimera, ali smo se mimoišli. zakasnio sam nekih 45 minuta. Ovaj put sam morao odraditi neke rodbinske obaveze pa smo iz Siska dosta kasno krenuli. Tek u 16:30.

Doma pred kućom sam bio u 21. S tim da smo u Korenici stali točiti gorivo, rastegnuli noge i leđa te popili kavicu.

Do nekog drugog susreta pozdravljam Vas uz nekoliko jako loših slika jer sam slikao samo par slika. Jednostavno mi nije palo na pamet. Uživao sam u događaju i ljudima cijelim svojim tijelom i intelektom.

R5 GTE 1.7i 69kW C409 F3N-702 JB3-033   R4 GTL 1.1  25kW 1128 688D7/12   Laguna II 1.6 16V 79kW KG0A K4M-710 JH3-005   Espace IV 2.0 dci 127kW JK03 M9R-760 PK4-005   NO LOGO je najpoželjniji logo jer sugerira da prave vrijednosti prepoznaju samo oni najupučeniji

The following users thanked this post: chaos, jeep frik, Insima_RS

Offline Nero

« Odgovori #4 : 07 Rujna, 2021, 08:54:29 »
Super mi je da držite do ovog  :klinac:

Slika je taman, pokazatelj da si imao zabavnijih stvari :)
.....if I go to hell,then I hope that will burn well......