Autor Tema: Bmw e39 525tds  (Posjeta: 21254 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Domini

• Junior member
  • **
  • Spol: Muški
  • Vozilo:: Bmw e39 525tds
Odg: Bmw e39 525tds
« Odgovori #15 : 14 Listopada, 2021, 12:32:16 »
Kad si već utukao novce u njega onda ga sredi do kraja nemaš kaj razmišljati! Novce prodajom vratiti nećeš, a opet ćeš znati što imaš! :thmbup:
Imate pravo barem cu znati na cemu sam nego opet traziti drugi

Meni je sused u spanskom imao svjetlo plav 540i m-paket i od tada sam htio e39 i rekao sam svima kakav god da je moj je i mnogi su me popljuvali radi toga sta je takav i malo po malo ga slazem kako financije dopustaju jel po meni je jedan od zadnjih pravih bmw-a
« Zadnja izmjena: 14 Listopada, 2021, 12:55:16 Domini »

Offline Domini

• Junior member
  • **
« Odgovori #16 : 14 Listopada, 2021, 12:38:57 »
He he nije valjda da se i u dojčland može zafušariti? Kako to? To evropoa
Nije dojcland nego losi majstori kod nas i prvi vlasnik ga je davao takvim ljudima i sada ispravljanje tudih greska sljedi nazalost ali limarski dio posto je mehanici rijesen

Offline Bellof

« Odgovori #17 : 14 Listopada, 2021, 16:25:43 »
Otac ti je autoelektričar i pustia te da kupiš takvo auto?

Offline veky

« Odgovori #18 : 14 Listopada, 2021, 20:21:30 »
Imate pravo barem cu znati na cemu sam nego opet traziti drugi

Meni je sused u spanskom imao svjetlo plav 540i m-paket i od tada sam htio e39 i rekao sam svima kakav god da je moj je i mnogi su me popljuvali radi toga sta je takav i malo po malo ga slazem kako financije dopustaju jel po meni je jedan od zadnjih pravih bmw-a

bolje da si kupio 540 i ,  taj tds je obični špageti motor, glave su im smeče a blok srednja žalost. a niti sve ostalo nije neka cvečka e39 sve i jedan trulih pragova, taj motor je aneičan u laganijem e34, a kravetina u e39, u e39 ga spašava kaj ima protokomjer tj maf, i radi toga  ima malo više momenta. mani se čorava posla
Pomozi podjeli sredi : )

Offline Domini

• Junior member
  • **
« Odgovori #19 : 14 Listopada, 2021, 20:35:48 »
Otac ti je autoelektričar i pustia te da kupiš takvo auto?
Nije ni znao da sam ga kupio saznao je tek kada je vec dosao auto doma 😬😬

Offline Insima_RS

• Veteran member
  • Vozilo:: Ford Sierra MkI
« Odgovori #20 : 14 Listopada, 2021, 20:55:10 »
Vozio sam E39 jedno dobrih 5 godina, boja ista ko i ovaj tvoj... Moj savjet ti je- uzmi benzinca. Po mogućnosti 528i. Proveo sam u takvom ugodnih 60-70 000 km. Ionako ga misliš držat ko vikend auto pa ti nije bitno koliko troši. 2.8 ti je minimum da auto nije tromo, motori su strašno dobri i kasnije će ti više vridit, a još je relativno jeftiniji od V8 verzija. A da ne govorim usporedba zvuka rednog šestaka i TDS-a. M paket i M paket felge i ne triba mu ništa više po meni. Slika da ti malo zagolica maštu😉<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />

Offline Domini

• Junior member
  • **
« Odgovori #21 : 14 Listopada, 2021, 21:09:19 »
Vozio sam E39 jedno dobrih 5 godina, boja ista ko i ovaj tvoj... Moj savjet ti je- uzmi benzinca. Po mogućnosti 528i. Proveo sam u takvom ugodnih 60-70 000 km. Ionako ga misliš držat ko vikend auto pa ti nije bitno koliko troši. 2.8 ti je minimum da auto nije tromo, motori su strašno dobri i kasnije će ti više vridit, a još je relativno jeftiniji od V8 verzija. A da ne govorim usporedba zvuka rednog šestaka i TDS-a. M paket i M paket felge i ne triba mu ništa više po meni. Slika da ti malo zagolica maštu😉<br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />

A gledao sam bio jednog crnog jedini 2.8i bio u ponudi tada ali je bio u dosta losem stanju i kasnije ga kupio jedan decko bio i otisao dihtung i pregrijao se i otisao je u dijelove.

Pomalo cu trazit neki drugi e39 jel kazem u nedoumici sam jel neki hvale a neki pljuju tds i rekao mi je jedan mehanicar bio svakih 5-8000km servis mali i ako se ne gazi nemas beda a ako ces gaziti ocekuj nocnu moru on ima jednoga sa 580.000 na org motoru samo je rekao osjetljiv na ulje i pazi sa gasom radi glave i sve prek 3500 bezveze ga koljes jel nije za trku auto i nemoj ga vrtiti hladnog pricekaj da se ulje zagrije prvo jbg  ovo mi je prvi auto osim skode fabie i tih malih zujalica😬😬
Htio sam vidjet kako je imati e39 zasada sretan sam koliko je napredovao unutar 3 mj jedino je ostalo samo limarija i tjt ostalo sve rijeseno

Preljep je ovaj j 2.8 bas pogoden auto
« Zadnja izmjena: 14 Listopada, 2021, 23:36:14 Domini »

Offline Bellof

« Odgovori #22 : 14 Listopada, 2021, 22:58:54 »
Ostavi se sinko ćorava posla, za imat e39 kako pišeš da želiš da je kao nov treba iskrenit oo ogromne novce.
Mlad si i naivan, ne znaš ništa sam, nemaš iskustva, misliš da kad kupiš drugog da ćeš od dva napravit jednog, nema dečko ništa od toga.

Offline Domini

• Junior member
  • **
« Odgovori #23 : 14 Listopada, 2021, 23:28:48 »
Ostavi se sinko ćorava posla, za imat e39 kako pišeš da želiš da je kao nov treba iskrenit oo ogromne novce.
Mlad si i naivan, ne znaš ništa sam, nemaš iskustva, misliš da kad kupiš drugog da ćeš od dva napravit jednog, nema dečko ništa od toga.
Bez uvrede gosp ja sam završio za automehaničara i ne trazim savrsen auto nego neki koji treba raditi.
Financije mi nisu prob rekao sam malo po malo
Inace slagao sam sam vec par auta :
fabia mk1 za rally jos je doma stoji
Fabia mk1 1.9tdi slozena na 160ks sada uskoro ide na 180 to mi je daily auto
Imao saxa vtr slagao za rally prodao da ne poginem 😂😂
Radije cu tako slagati ako treba bilo sta nekom su ovi auti smijeh i smeca ali nekom drugom puno znace.
Primjer je evo bzvz je los i trenutno sada ima ulaganja u njega ali auto ima potencijala lako suditi po slikama bez uvrede jel mene nije briga za troskove ovakvog auta jednostavno kada mi dosade prodam ih i tjt i trazim opet nesto u cemu vidim potencijala za bmwa cu vidjet sta i kako jel ja nisam uzeo bmw ko vecina mojih godina da se izivljavam na njemu i kasnije u dijelove nego za slagat pomalo i kasnije uzivati u njemu jel ni njih nema vise bas nesto puno kako je stari rekao pojelo ih je vrijeme i neodrzavanje plus rekao je ili moras biti glup ili ludak da kupis ovo moj odg je bio oboje 😂😂
Ne nego onda bi se promjenila situacija onda bi ovaj bio daily a drugi za vikend samo treba biti dovoljno lud za tako nesto
« Zadnja izmjena: 14 Listopada, 2021, 23:30:30 Domini »

Offline big d

« Odgovori #24 : 15 Listopada, 2021, 07:23:36 »
Ako ti se auto dopada, slaži ga koliko ti financije dopuštaju i bok. Je, tds je trom i osjetljiv. Ali i m52 benzinci koje tu ljudi spominju su isto skloni pucanju glave, a na višim kilometrima i velikoj potrošnji ulja. Općenito je dobar e39 danas teško naći jer ih je većina promjenila hrpu vlasnika, svaki novi vlasnik ih je slabije održavao i danas su većinom to dosta otužni primjerci. Kad je taj auto održavan kak spada, i dan danas je super za voziti. Hrđa im na žalost nije strana.

The following users thanked this post: Domini

Online Boxer

• Administrator
  • Antique Member
    • http://alfa-corse.com
  • Vozilo:: Ponovo Alfa Romeo Sprint QV
« Odgovori #25 : 15 Listopada, 2021, 08:13:42 »
Danas dobar E39 košta i vrijedi više nego dobar E60 i meni je drago zbog toga :) E39 je jako dobar auto, ja bih rekao zadnji pravi BMW :good: :good:
Hrđa bez granica

The following users thanked this post: Domini

Offline jeep frik

« Odgovori #26 : 15 Listopada, 2021, 08:49:02 »
Danas dobar E39 košta i vrijedi više nego dobar E60 i meni je drago zbog toga :) E39 je jako dobar auto, ja bih rekao zadnji pravi BMW :good: :good:
Od kuma je 523 pred dvadesetak godina imao 170 tkm, poznanika 4.0 je debelo dimio plavo pred petnaestak godina, mogu misliti kakvi su po oglasima svaki drugi (Najbolji motor) šestak na plin onda ima milju km. Vidim par navodno dobrih primjeraka, ali za masne pare!

Offline Darjan

« Odgovori #27 : 15 Listopada, 2021, 08:51:32 »
Riješi se trulog ušminkanog smeća i nađi limarijski dobar auto kojeg ćeš dovesti u red. E39 je vrhunski auto kad je u dobrom stanju, ali ovakav će te koštati vremena, živaca i love.

A splačina je splačina, i uz kilo začina.
"Ovdje postolar uči kirurga kako operirat slipo crivo, kirurg fudbalera kako igrat fudbal, a fudbaler postolara kako radit postole."

Offline Bellof

« Odgovori #28 : 15 Listopada, 2021, 08:58:57 »
Ranije u ovoj temi pišeš kako osim BMW je fabia jedino vozilo oko kojeg si angažiran.
Sad nas obavještavaš da su tu bili i rallye auti koje si radia i vozila.
Ti si mehaničar kojeg drugi mehaničari savjetuju do koliko okretaja se dizel vrti, kad stisnit auto i kakvo ulje koristit.
Pa koji kurac tražiš na ovom forumu kad sve znaš i lova nije problem?

Online OVERDOSEDSPEEDJUNKIE

« Odgovori #29 : 15 Listopada, 2021, 09:13:16 »
Ubaci elektromotor i kruzaj  :P
NO GANDINI - NO LAMBORGHINI
Ima vozača....ima pilota....ali nema Senne
Nakon Senne? Samo sjene.